Лайм

28 років разом: зірка серіалу "Секс і місто" розкрила секрет щасливого шлюбу

Сара Джессіка Паркер і Меттью Бродерік не розлучаються з 1991 року

Сара Джессіка Паркер, яка зіграла Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто", розкрила секрет свого щасливого шлюбу з актором Меттью Бродеріком. Виступаючи в австралійському телешоу "Проект", 54-річна зірка зізналася: "Мені дуже подобається мій чоловік! Ми разом вже 28 років, і він мені дійсно дуже подобається!"

Актриса не стала приховувати, що у подружжя бувають сварки. Але навіть неприємні моменти не можуть розчарувати її в коханому.

"Я можу бути дратівливою, і знаєте, бувають випадки, коли він мене дратує. Але це робить його цікавим", - сказала вона.

Паркер і Бродерік одружилися в 1997 році, але зустрічатися почали в 1991-му, після розставання актриси з Робертом Дауні-молодшим.

Сара сподівається, що спільна робота з 57-річним Меттью над майбутнім бродвейським спектаклем "Plaza Suite" Ніла Саймона не завадить їх шлюбу.

"Мені він подобається, і я захоплююся ним. Сподіваюся, що наш шлюб витримає цей експеримент", - сказала вона.

Також актриса розповіла, що вона і Меттью сповнені рішучості дати своїм 10-річним донькам-близнятам Маріон і Табіті та 16-річному синові Джеймсу нормальне дитинство, тому сім'я живе далеко від галасливого Голлівуду.

"Ми дуже хочемо, щоб наші діти жили своїм життям, - сказала вона. - Нам подобається жити в місті, де ми виходимо з дому і приєднуємося до всіх членів спільноти, знаємо людей в продуктових магазинах, піклуємося про сусідів і наші місцеві підприємства".

  • Раніше Маколей Калкін в Instagram опублікував відео, від якого фанати прийшли в захват. На ньому він танцює на сцені разом із запальною співачкою Ліззо.
  • Також користувачі Instagram засипали лайками фотографії зі весілля Флі - басиста групи Red Hot Chilly Peppers. Рок-зірка одружився в лавандовому фраку і яскравих кросівках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram ! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби

Паска "Три шоколади" за смаком схожа на глазурований сирок: як її приготувати

Як в домашніх умовах приготувати оригінальну сирну паску Три шоколади без випічки, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни