Лайм

Як запекти м'ясо по-французьки: корисний рецепт до святкового столу

Легкий рецепт смачної і ситної страви

У цьому матеріалі ми поділимося з вами оригінальним і смачним рецептом приготування м'яса для вашої святкової вечері. Це частування напевно сподобається і вам, і вашим гостям. А найприємніше те, що на його створення у вас піде зовсім небагато часу і продуктів.

Отже, для приготування м'яса "по-французьки" вам знадобляться наступні інгредієнти: нежирна свинина (250 г), цибуля (2 шт.), твердий сир (50 г), майонез (2 ст. л.), рослинне масло (1 ч . л.), сіль, чорний перець, коріандр мелений (за смаком).

Крок 1: Свинину потрібно порізати на битки і кожен з них ретельно відбити спеціальним молоточком.

Крок 2: Змастити форму для запікання олією.

Крок 3: М'ясо посолити, поперчити, додати коріандр. Ретельно розподілити всі спеції по всій поверхні м'яса.

Крок 4: Цибулю почистити і нарізати кільцями, залити окропом на 5 хвилин і промити проточною водою. Потім промокнути паперовою серветкою.

Крок 5: Викласти в форму свинину, зверху покласти кільця цибулі, потім натерти сир і розподілити його рівним шаром по всій поверхні майбутнього страви ..

Крок 6: Змастити все шаром майонезу.

Крок 7: Відправити блюдо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8: Готову страву розрізати на порції і (за бажанням) прикрасити зеленню або шматочками лимона.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні