У цьому матеріалі ми поділимося з вами оригінальним і смачним рецептом приготування м'яса для вашої святкової вечері. Це частування напевно сподобається і вам, і вашим гостям. А найприємніше те, що на його створення у вас піде зовсім небагато часу і продуктів.
Отже, для приготування м'яса "по-французьки" вам знадобляться наступні інгредієнти: нежирна свинина (250 г), цибуля (2 шт.), твердий сир (50 г), майонез (2 ст. л.), рослинне масло (1 ч . л.), сіль, чорний перець, коріандр мелений (за смаком).
Крок 1: Свинину потрібно порізати на битки і кожен з них ретельно відбити спеціальним молоточком.
Крок 2: Змастити форму для запікання олією.
Крок 3: М'ясо посолити, поперчити, додати коріандр. Ретельно розподілити всі спеції по всій поверхні м'яса.
Крок 4: Цибулю почистити і нарізати кільцями, залити окропом на 5 хвилин і промити проточною водою. Потім промокнути паперовою серветкою.
Крок 5: Викласти в форму свинину, зверху покласти кільця цибулі, потім натерти сир і розподілити його рівним шаром по всій поверхні майбутнього страви ..
Крок 6: Змастити все шаром майонезу.
Крок 7: Відправити блюдо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8: Готову страву розрізати на порції і (за бажанням) прикрасити зеленню або шматочками лимона.
- Читайте також, чим можна замінити звичні новорічні салати. У цій статті ви знайдете рецепти страв, які можна приготувати замість традиційного олів'є.
- Раніше The Lime розповів, що приготувати до святкового столу на Різдвяний піст. Які страви і продукти можна сміливо вживати під час посту - читайте в нашому матеріалі.
Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.