Лайм

Дівчина знайшла в Інстаграм близнюка і батькам довелося відкрити їй велику таємницю (фото)

16 років сестри жили окремо, поки не розшукали одна одну в мережі. На цьому сюрпризи не скінчилися

16-річна мешканка Індонезії Набіла Аз-Захра знайшла в Instagram користувачку, яка буквально виявилася її копією. Спершу дівчинка вирішила, що стала жертвою крадіжки особистих фотографій, та незабаром зрозуміла, що не робила таких. Написавши своїй близнючці, Набіла змусила батьків розкрити великий родинний секрет.

Цю історію дівчинка розповіла у Twitter, де також поділилася знімками своєї близнючки. Як виявилося, не просто схожої дитини, а саме рідної сестри, і все це нагадує сценарій індійського кіно.

Фото: twitter.com/bileeuww

За словами дівчинки, все почалося з того, що її знайомі розповіли їй про Instagram-профіль, фотографії в якому дуже схожі на її особисті. Звичайно, це зацікавило Набілу і вона розшукала власницю аккаунта.

Якийсь час Набіла не наважувалася написати незнайомці, та вже 7 січня отримала від неї ж повідомлення в "директ": "Тобі не здається, що ми дуже схожі?" - запитала у неї Надя.

Сестри почали спілкуватися. Зокрема, цікавитися життям одна одної. На їхнє здивування, у дівчаток виявилися практично ідентичні вага, зріст, схожі смаки у їжі та напоях. Все це, не кажучи вже про зовнішність, здавалося дуже підозрілим.

Фото: twitter.com/bileeuww

Так дівчинки прийшли до висновку, що Набілі варто поговорити з батьками. Ті, на подив обох, розповіли їм всю правду: Набіла та Надя - рідні сестри. Першу пара удочерила ще зовсім маленькою і хворою. Вага дівчинки на той момент складала менше двох кілограмів.

На цьому сюрпризи не закінчилися. Як виявилося, віддати рідну доньку свого часу батьки Набіли зважилися через неспроможність забезпечити трьох дітей. Таким чином дівчинки дізналися, що десь у них є ще одна сестра або брат. Тепер вони мріють зустрітися і почати пошуки ще однієї найріднішої людини.

Фото: twitter.com/bileeuww

"Я щаслива, що мені довелося дізнатися про Надю, але й сумно теж, адже я не очікувала дізнатися таку історію про себе", - зізналася Набіла своїм фоловерам. Разом з цим дівчинка висловила подяку її другим батькам, які виростили її з любов'ю і турботою.

  • Читайте також на theLime, як чоловік сильно схуд і прославився новим обличчям - тепер він виглядає як герой "Гри престолів". Успішне схуднення та схожість з Сандором Кліганом зробило його зіркою інтернету.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року

Відома ведуча Маша Єфросиніна продемонструвала стильний образ на весну із замшевою курткою бомбером, яку вважають модним трендом