Лайм

Як не помилитися з подарунком мамі на 8 березня: 5 безпрограшних ідей

Що подарувати мамі на весняне свято

новини компаній

Зовсім скоро настане одне з найпопулярніших весняних свят - 8 Березня. Щоб вам було простіше визначитися з подарунками для своїх близьких, ми вирішили підібрати найоригінальніші і найцікавіші ідеї та опублікувати їх у серії матеріалів. У цій статті ми розповімо про подарунки, які можна вручити мамі.

Можна подарувати сертифікат на покупку декоративної косметики. Адже кожна жінка хоче виглядати добре і ефектно. Краще не ризикувати, самостійно обираючи косметичні засоби, так як ви можете помилитися з фірмою, складом і іншими характеристиками. А ось з сертифікатом все буде набагато простіше - з ним мама просто вибере в магазині саме те, що їй потрібно.

Фото: the-challenger.ru

Непоганим варіантом подарунка на 8 Березня може бути хороший парфум. Якщо ви знаєте, які аромати любить ваша мама, подаруйте їй флакон її улюблених парфумів. Або якихось інших, але схожих за композицією на ті, які вона любить.

Фото: tv.ua

Також можна побалувати маму, влаштувавши їй вечерю в гарному ресторані. Купіть букет квітів, замовте заздалегідь столик і просто дозвольте мамі трохи відпочити, насолоджуючись смачною вечерею і вашою компанією.

Фото: pletnevskiyinn.com

Для любительок різних аксесуарів непоганим варіантом буде якусь прикрасу. Сережки, браслет або симпатичний кулон можна упакувати в акуратну подаруночки коробочку і заховати в букет квітів. Тільки прослідкуйте, щоб мама помітила цей маленький приємний сюрприз.

Фото: astromeridian.ru

Також можна подарувати якусь хорошу натуральну доглядову косметику, наприклад, від українського бренду MARIE Fresh Cosmetics. Відмінною ідеєю буде крем для рук або подарунковий набір різних засобів. Або ж ви можете придбати сертифікат на суму 500 або 1000 гривень, щоб мама змогла сама подивитися всі варіанти товарів і вибрати саме те, що їй сподобається і стане в нагоді.

Фото: mariefreshcosmetics.com

  • Свято 8 Березня не за горами, тому - саме час визначитися з місцем святкування. Адже кожному чоловікові хочеться подарувати незабутні емоції коханій жінці, зробити їй сюрприз, про який вона так давно мріяла.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу