Лайм

У США стартує унікальне реаліті-шоу - чоловіки поборються за право запліднити головну героїню

Ведучою передачі стане актриса Крістін Девіс

Здивувати глядача сучасного телебачення стає все важче. Ми бачили десятки різних шоу, в яких люди знайомляться, закохуються і одружуються... Деякі з них дійшли і до України. Тепер же американський канал Fox вирішив рухатися далі і анонсував унікальне реаліті Labor Of Love ("Плід кохання").

І якщо раніше глядачі умовного "Холостяка" дивилися, як дівчата борються за увагу чоловіка, то цього разу півтора десятка чоловіків позмагаються за право запліднити головну героїню - 41-річну Крісті Кацман. Ведучою передачі стане актриса Крістін Девіс.

Фото: instagram.com

Як пише CNN, учасниками реаліті стануть 15 чоловіків. Вони будуть ходити з героїнею на побачення і знайомити її з батьками. Ті, в свою чергу, будуть намагатися переконати жінку в тому, що їх син стане кращим батьком її дитини.

До слова, брюнетка вирішила стати героїнею шоу, так як усвідомила, що для створення родини у неї залишається не так вже й багато часу. При цьому Крісті не виключає того, що шоу може не принести їй бажаного результату і відлякати потенційних претендентів на роль батька.

За останні кілька років жінка побудувала успішну кар'єру і розлучилася з чоловіком. Майбутні 15 побачень здаються Крісті чимось приголомшливим, але вона не перестає нагадувати собі про те, з якою метою погодилася на проект. Головна її мета - народити первістка від зразкового чоловіка.

Фото: instagram.com

Мабуть, "Плід кохання" цілком міг би зайняти місце в нашій добірці найбезглуздіших телешоу, до яких є один лише питання - навіщо?

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт