Лайм

Сувора кішка українки стала знаменитістю в мережі - її звуть Киця, але жартувати з нею не варто

За життям кішечки в соцмережі стежать понад 40 тис. фоловерів

Після смерті кішки Grumpy Cat користувачі соцмереж все ще продовжують шукати їй наступницю. Безумовно, замінити найпопулярнішу котейку інтернету не вдасться нікому, але продовжити її сувору справу дехто зможе.

Знайомтеся, це Киця. Її господиня на ім'я Вікторія - фотограф з України. Зараз дівчина проживає в США і з недавнього часу веде два аккаунта в Інстаграм: свій та котейкін, за чиїм життям онлайн стежать вже понад 40 тис. фоловерів.

Фото: instagram.com/grumpy_kitzia

Як стверджує господиня, Киця може здатися непривітною, але в житті вона дуже навіть мила. Любить гратися, веселитися, але суворий вигляд мордочки змінюється у тварини вкрай рідко.

Фото: instagram.com/grumpy_kitzia

Фото: instagram.com/grumpy_kitzia

Фото: instagram.com/grumpy_kitzia

  • Зі схожою історією раніше в соцмережах прославився і сфінкс на ім'я Ксердан. Блогери поспішили охрестити його найзлішим котом у світі, але в житті він - той ще душка.
  • Читайте також на theLime, як пес повернувся додому з цуценям в зубах. Господарі були готові прийняти його, але вчасно передумали, адже він виявився зовсім і не щеням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину