Лайм

Дизайнер показав, як може виглядати розкішний будинок з площею 24 кв. метри. Ціна питання - $52 тисячі

У мережі жартують, що насправді будинок побудував Ілон Маск

Здавалося б, у 2020 році, в еру технологій, дизайном житлового будинку вже навряд чи вдасться когось здивувати. Але що, якщо мова йде про повноцінне і максимально компактне житло з площею всього 24,4 кв. метри?

Дизайнер з Сінгапуру створив власний бренд компактних приватних будинків і вже відкрив можливість замовлення першої моделі. Як стверджує його творець, на 24,4 кв. метрах знайдеться все необхідне для життя трьох-чотирьох людей, а вже тим більше для пари. Ціна питання - $52 тисячі.

Фото: facebook.com/nestronglobal

Сучасний дизайн, вдале планування і кількість зручностей, які розташовуються на такій маленькій площі, одразу ж зробили фотографії будинку вірусними. Користувачі соцмереж обговорюють креативне розташування вікон, внутрішнє та зовнішнє підсвітлення будинку та інші "плюшки".

Дивно, але в будинку навіть знайшлося місце для пральної машини, повноцінної кухні, телевізора, душа з туалетом, дивана та невеликого коридору. При цьому зовні важко припустити, що будинок істотно відрізняється від трейлера.

Фото: facebook.com/nestronglobal

Фото: facebook.com/nestronglobal

Фото: facebook.com/nestronglobal

Фото: facebook.com/nestronglobal

Фото: facebook.com/nestronglobal

Фото: facebook.com/nestronglobal

Фото: facebook.com/nestronglobal

Фото: facebook.com/nestronglobal

Додатковою зручністю служить вбудована система голосового управління світлом та деякою технікою. "Цей будинок побудував Ілон Маск?", "Заберіть мої гроші прямо зараз", - жартують учасники дискусій у соцмережах.

  • Читайте також на theLime, як ще одному креативнику знадобилося 11 вантажних контейнерів, щоб побудувати "будинок мрії". Ось як він виглядає всередині та зовні.
  • Раніше блогер і мандрівник Йонас Гріневічус відшукав в Норвегії, можливо, найкрасивіший і просто бездоганний громадський туалет. Погляньте на його фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним

Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати стейк із молодої капусти з грибами та курячим філе, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом