Лайм

Хлопець грав у відеоігри по 22 години на добу і через місяць ледь не втратив руку

Хлопець так захопився іграми, що буквально перестав виходити з кімнати

15-річний Сяобін з китайського міста Наньнін не дуже й прислухався до батьків, які радили йому не захоплюватися відеоіграми. Останній місяць підліток проводив за приставкою по 22 години на добу і ледь не втратив руку. Але і це не найгірший з можливих підсумків цієї історії.

Як пише World of Buzz, хлопець так захопився іграми, що буквально перестав виходити з кімнати. Сидячи вдома на карантині, Сяобін запевняв батьків, що витрачає багато часу на заняття онлайн. Уже через місяць гравець просто впав непритомний, а коли прийшов до тями, раптом виявив, що не може поворушити лівою рукою.

Фото: worldofbuzz.com

Обстеживши підлітка, лікарі діагностували інсульт головного мозку, через який у хлопця і оніміла рука. Наслідками такого режиму стали виснаження та стрес.

Сьогодні Сяобін продовжує лікування, але як скоро він зможе видужати і повернутися до звичного режиму життя (і чи зможе взагалі), лікарі точно відповісти не можуть.

  • Чоловік знепритомнів і прокинувся 10-річною дитиною. Звучить як фантастика, але це страшна реальність, адже повернутися до колишнього життя йому вдалося лише через півтора року.
  • Читайте також на theLime історію про те, як мешканка Нью-Йорка збільшила груди і почала втрачати пам'ять. Лікарі лише розвели руками, адже і вони не могли подумати, що причина поганого самопочуття криється в імплантатах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців