Лайм

5 тварин, які виявилися розумнішими своїх господарів і стали зірками в мережі

Популярні та незвичайні тварини інтернету

Люди звикли думати, що є найбільш розумним видом з усіх, що живуть на Землі. Але іноді тварини доводять зворотне. У цьому матеріалі ми зібрали для вас відео, на яких коти і собаки наочно показують, що можуть мислити і реагувати не гірше за нас.

У цьому ролику чоловік вирішив перевірити, як його собака відреагує, якщо йому буде дуже сумно і він вирішить втопити проблему в алкоголі. Господар розповідає якусь важку історію, судячи з усього, про свою маму, починає плакати і тягнеться до склянки з напоєм. Ну а пес намагається йому пояснити, що пияцтво - це не вихід.

А в наступному відео собака явно намагається змагатися зі своїм господарем, демонструючи унікальну фізичну підготовку. Пес виконує всі вказівки інструктора не гірше за людину. Цікаво, а гантелі він може піднімати?

Наступна собачка вирішила, що пора почати спілкуватися зі своєю господинею її мовою, адже явних натяків вона не розуміє. Мала не хоче йти гуляти, тому на спроби жінки підняти її з дивана відповідає чітко і ясно: "Не можна!".

Коти - ті ще базіки. У цьому ролику котятко дуже засмучений тим, що люди кудись сховали молоко. І слізно просить допомогти якось розібратися з цією проблемою.

А ось ця кішечка вирішила прокоментувати кулінарні здібності своїх господарів. Їй дали на обід курку і поцікавилися, чи любить вона її і чи смачною вона вийшла. На що хвостата красуня декілька раз виразно вимовила: "Нормально, люблю-люблю".

  • Ви не бачили, як сміються морські котики? Ось 10 фото , які змусять вас посміхнутися. Тільки будьте обережні, їх сміх настільки заразливий, що мимоволі починаєш посміхатися їм у відповідь.
  • Раніше ми розповідали про те, як кіт закохався в плюшеву свиню , і тепер "парочка" нерозлучна - він всюди носить її з собою. Якщо Дієго не може знайти улюблену іграшку, він влаштовує справжній скандал.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція