Лайм

5 подарунків до Дня святого Валентина, щодо яких точно варто передумати

Що не варто дарувати на свято

Перед Днем усіх закоханих чимало людей не може визначитися з подарунком для своїх других половинок. theLime вирішив спростити вам це завдання і розповісти про топ-5 подарунків, від яких точно потрібно відмовитися.

Спідня білизна

Категорично не варто дарувати будь-які білизняні приналежності (шкарпетки, труси, майки, колготки), а також піжами, тапочки та одяг з символікою Дня закоханих.

Навіть якщо ви вже тривалий час у відносинах, навряд чи ваша друга половинка оцінить труси і шкарпетки з приколами або набір нижньої білизни з еротичним підтекстом. Це вважається ознакою поганого тону, а також ви можете не вгадати з розміром, кольором і принтом.

До того ж існує прикмета, що, подарувавши тапочки, людина може від вас піти - навіщо вам ризикувати.

Що краще подарувати: сертифікат на покупку в магазині нижньої білизни.

Фото: Pixabay

М'які іграшки

Якщо ви дорослі люди і вже давно закінчили школу (і навіть інститут) ні в якому разі не даруйте величезних плюшевих ведмедиків. Це не тільки безглуздий подарунок, але і "мішок" для збирання пилу. Користі від такого подарунка теж не багато - він буде займати багато місця у будинку.

Що краще подарувати: аксесуар до мобільного телефону, ноутбука або комп'ютера.

Фото: Pixabay

Косметика і засоби особистої гігієни

Також слід бути обережно з такими подарунками, як будь-які доглядові засоби для обличчя, тіла і волосся, засоби особистої гігієни, а також косметика і парфумерія.

По-перше, ви можете не вгадати з уподобаннями і ароматами, а по-друге, потрібно враховувати той факт, що у деяких людей може бути алергія на певні компоненти.

Що краще подарувати: сертифікат на покупку в магазині косметики або парфумерії.

Фото: Pixabay

Декор в стилістиці Дня закоханих

Різноманітні статуетки, свічки, фоторамки, магніти, сувеніри в стилістиці Дня святого Валентина, а також подушки у вигляді серця також вважаються ознакою поганого тону (зазначимо, що це стосується людей старше 18 років). Такий подарунок буде свідчити про те, що ви не спромоглися подумати заздалегідь про презент, а купили те, що продається у найближчому супермаркеті.

Що краще подарувати: книгу - звичайну або електронну.

Фото: Pixabay

Гострі предмети

Вважається, що ножі та ножики, точилки для них, вилки, голки (в цей список можна додати міксер, блендер, кухонні комбайни) та інші гострі предмети вбирають в себе негативну енергію. Також вони символізують сварки і розбіжності.

Бажано самому купувати і точити ножі (існує навіть прикмета, що, прийшовши до чужого будинку, не можна точити ножі). Але якщо раптом вам ці предмети дарують, обов'язково потрібно дати взамін дрібну купюру.

Що краще подарувати: плойку або праску для волосся.

Фото: Pixabay

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Це будуть останні випробування перед тим, як зійде світло перемоги: старець Афанасій навіщував мир Україні

Старець Афанасій отримав видіння про закінчення війни в Україні, смерть Путіна і встановлення миру

Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які чекають кардинальні зміни у липні - це Овен, Телець, Діва, Терези

Смерть Росії запущено: астролог Алакх Ніраджан дав переможний прогноз для України

Астролог Алакх Ніраджан дав прогноз про закінчення війни в Україні і заявив, що восени ЗСУ отримають перемогу, а Росія піде на переговори