Лайм

5 кумедних новорічних мюзиклів, які стали класикою

Що передивитися у святкові дні

У різдвяні свята хочеться потонути у розслабленій атмосфері та побути безтурботним. Можна присвятити час перегляду вічних комедій або новорічних мюзиклів із відомими артистами, які точно піднімуть настрій. theLime вирішив нагадати про найкращі з них.

"Вечори на хуторі біля Диканьки" (2001)

В основу мюзиклу лягла повість Миколи Гоголя "Ніч перед Різдвом". Коваль Вакула (Олег Скрипка) закоханий у красуню Оксану (Ані Лорак). Напередодні Різдва хлопець вирішує зісватати кохану, але дівчина ставить йому одну умову: він має дістати їй черевички самої королеви. Щоб виконати бажання нареченої, закоханому козакові доведеться подолати багато перешкод, у тому числі й здолати нечисту силу.

"Пригоди Верки Сердючки" (2005)

Це гумористична історія про українську Попелюшку - Вєрку Сердючку, яка пройшла шлях від сільського колгоспу до циркового училища та великої сцени. У мюзиклі можна побачити, як Вєрка (Андрій Данилко) народилася в полі, виросла у простій родині, закінчила школу, а після вирішила увірватися до шоу-бізнесу.

Крім Андрія Данилка, у картині знялися такі актори, як Володимир Горянський, Роман Богданов, Тамара Яценко, Тетяна Шеліга, Анатолій Зиновенко, ну і, звичайно ж, Інна Білоконь, яка виконала роль мами Сердючки.

"За двома зайцями" (2003)

Осучаснений новорічний мюзикл, знятий за мотивами однойменної п'єси Михайла Старицького та художнього фільму 1961 року. Головна героїня Тоня Коров'як (Алла Пугачова), дочка власника великої мережі супермаркетів, мріє стати суперзіркою та для досягнення своєї мети їде вчитися на "Фабрику зірок".

Як тільки Тоню з тріском виганяють із шоу, у її життя вривається "любовь, похожая на сон", - аферист Олексій Чиж (Максим Галкін). Він видає себе за успішного стиліста-перукаря, який нібито має власний салон. Коли приходить час розраховуватися з боргами, горе-бізнесмен вирішує одружитися з багатою спадкоємицею.

"Сорочинський ярмарок" (2004)

Музичний фільм, знятий за мотивами однойменного твору Миколи Гоголя. За сюжетом багатий торговець Солопій Черевик їде на знаменитий Сорочинський ярмарок продавати пшеницю. Разом з ним вирушила і вся його родина: дружина Хавронья та три доньки Параска, Горпина та Мотря. Там одна з дочок закохується в парубка Грицька, але мачуха проти їхнього весілля. Тоді хлопець знайомиться із циганкою-ворожкою, яка допомагає йому умовити батьків коханої видати за нього дочку.

"Три мушкетери" (2004)

Автори нової версії "Трьох мушкетерів" ризикнули розповісти класичний сюжет Олександра Дюма абсолютно несподівано. Трьох мушкетерів зробили жінками, а мушкетерський полк, відповідно, жіночий. Атос (Олена Свиридова), Портос (Руслана Писанка) та Араміс (Анна Ардова) - це три бестії, в яких постійно проривається назовні жіноча натура. ДАртаньяна (Володимир Зеленський) пов'язує з мушкетерами вже не чоловіча дружба, а радше стосунки старших сестер та наставниць. Він молодий, зухвалий, вибуховий зустрічає таку саму молоду і легку Констанцію (Юлія Началова).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини