Лайм

Квашені помідори по-єврейськи - рецепт консервації на зиму, який став хітом у господинь

Смачна консервація, яку варто приготувати

Томати – один із найпопулярніших овочів для консервації. Їх квасять, солять, маринують, в'ялять у духовці, роблять томатний сік та різні соуси, такі як кетчуп і аджика. Хітом у господинь стали помідори по-єврейськи на зиму, які готують із болгарським та гострим перцем, і закривають під капронові кришки. theLime підібрав для вас рецепт цієї популярної консервації.

Читайте також: Як зробити густий домашній кетчуп, що нічим не поступається магазинному: рецепт на зиму.

Інгредієнти (на 6 банок по 3 л): помідори, болгарський перець (6 шт.), гострий перець (2-3 шт.), часник (6 головок), вода (6,5 л), цукор (3 склянки), оцет (3 склянки), сіль (1 склянка), аспірин (18 таблеток).

Фото: unsplash.com

Приготування:

Спочатку підготуйте усі інгредієнти. Овочі ретельно промийте. Часник очистіть від лушпиння. З перців видаліть насіння і перекрутіть на м'ясорубці разом із часником.

Перекладіть у велику каструлю, додайте воду, висипте цукор, сіль і влийте оцет. Ретельно перемішайте.

Читайте також: Класичний рецепт помідорів завойовує популярність у господинь: у чому його особливість.

У чисті вимиті банки складіть помідори. У кожну банку покладіть по 3 таблетки аспірину.

Залийте маринадом з перців та часнику, закрийте капроновими кришками та поставте у погреб. Через місяць-півтора помідори по-єврейськи будуть готові.

Раніше ми розповідали, як закрити квашені помідори, щоб не перекисли до зими.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Китайський Новий рік: коли зустрічають і головні традиції свята

Китайський Новий рік, відомий також як Свято Весни, 2025 році розпочнеться 29 січня і триватиме до 16 лютого

Як зробити найкращий ґрунт для розсади в домашніх умовах

Городники розповіли, як приготувати найкращий ґрунт для розсади в домашніх умовах своїми руками