Лайм

Що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт гарбузових оладок доповнить осіннє меню

Урізноманітніть ваш сніданок або перекус

На початку жовтня традиційно збирають великий урожай гарбуза, з якого можна приготувати багато цікавих та смачних страв. Наприклад, гарбузові сирники з цедрою, хліб з медом до чаю або кашу в духовці. theLime підібрав також простий рецепт оладок з цього овочу, щоб урізноманітнити осіннє меню.

Читайте також: Як спекти запашні кекси з гарбузом та яблуком: простий рецепт.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Інгредієнти: гарбуз (180 г), яйце (1 шт.), цукор (2 ст. л.), борошно (70 г), рослинна олія для смаження.

Приготування:

Гарбуз промиваємо у проточній воді, очищаємо і тремо на дрібній терці.

Перекладаємо в глибоку миску і додаємо цукор та яйце, перемішуємо ложкою. Борошно просіюємо через сито і додаємо до гарбузово-яєчної суміші.

Читайте також: Здивують оригінальним смаком. Рецепт гарбузових панкейків на молоці.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Викладаємо ложкою трохи гарбузового тіста, формуючи оладки. Коли воно трохи схопиться, перевертаємо на інший бік за допомогою силіконової лопатки.

Викладаємо гарбузові оладки на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу з улюбленим джемом чи варенням.

Цікаві новини для вас:

  1. Цей рецепт болгарського перцю люблять за простоту: як приготувати його на зиму.
  2. Рецепт ароматного виноградного компоту на зиму: можна консервувати без стерилізації.
  3. Найсмачніший рецепт баклажанів на зиму: таку ікру захочеться закривати щороку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні