Лайм

Ідеї простих дитячих костюмів на Хелловін, які можна зробити своїми руками: фото і відео

Створіть для своєї дитини щось особливе

До Хелловіна-2023 залишаються лічені дні, а це означає, що час подумати не лише про святкову зачіску, але і про костюм. Якщо не бажаєте купувати готовий виріб, а хочете поекспериментувати і створити щось своїми руками, у нас є для вас кілька ідей. Далі розповімо, які прості, проте яскраві вбрання можна створити самотужки для дітей.

Читайте також: Гелловін вже близько: цікаві поради як влаштувати дітям справжнє свято.

Фото: unsplash.com

Монстр

Таке вбрання точно не залишиться без уваги і дозволить дитині виглядати яскраво. Для його створення знадобиться спортивний костюм насиченого відтінку чи навіть піжама, яку по всій довжині варто прикрасити об'ємними деталями іншого кольору. На капюшон можна за наявності приклеїти декор, який нагадуватиме очі, а наостанок залишиться лише намалювати на обличчі маску того героя, в якого бажаєте перевтілитись.

Фото: YouTube

Вампір-кажан

Даний образ залишається одним із найпопулярніших і найбажаніших. Для його створення потрібно вбрання чорного кольору, а також кілька додаткових деталей: плащ, який слід прикріпити до одягу зручним способом, намальовані на обличчі ікла як у справжнього вампіра, а також аксесуар на голові, підібраний у тон до всього костюму.

Фото: YouTube

Космічна дівчинка

Якщо вашій дитині хочеться по-справжньому сяяти на Хелловін-2023, оберіть костюм космічної дівчинки. Він дещо складніший у створенні, аніж попередні варіанти, проте виглядає максимально ефектно. Для нього потрібно із можливих підручних засобів створити блискуче покриття, яке нагадує фольгу, а також додати об'ємне коло у зоні талії та обруч-антену на голову для правдоподібності аутфіту.

Фото: YouTube

Читайте на тему: Що приготувати на Хелловін-2023: рецепт пісочного печива "Пальці відьми" став хітом.

Троль

Ще один яскравий варіант, який сподобається діткам. Головні акценти у такому образі - це яскраве пишне волосся та саме вбрання, яке зроблене із максимально насичених відтінків – таких, які тільки вдасться відшукати у гардеробі. Також можна за бажання додати легкий макіяж, зробивши брови, наприклад, рожевими.

Фото: YouTube

Мім

Образ актора, що спілкується із оточуючими лише жестами - ще один бажаний костюм, який залишається популярним. Для його створення знадобляться чорні штани, світшот у дрібну смужку, яскравий головний убір, білі рукавички, а також незмінний макіяж - біле обличчя з додаванням легких рум'ян, чорних ліній в зоні очей та червоних губ.

Фото: YouTube

Пірат

Для створення такого костюму візьміть білу сорочку, шорти темного кольору (за можливості із бахромою внизу), різнокольорову бандану, і не забудьте одну з головних деталей образу - піратську пов'язку на одне око. Саме за цим аксесуаром можна розгадати, що це костюм пірата.

Фото: YouTube

Читайте на нашому сайті: Що можна приготувати на Хелловін: рецепт солодких булочок з гарбузом і карамеллю.

Чаклунка

Створіть образ маленької чаклунки, для створення якого легко знайти всі потрібні деталі у гардеробі. Єдине, над чим доведеться трішки подумати, - це чаклунський гострий капелюх. Його можна зробити зі щільного паперу. Також додайте яскравий святковий макіяж і не забудьте про ще один елемент костюму – чарівну мітлу.

Фото: YouTube

Ворон

Костюм підійде як для дівчинки, так і для хлопчика, і створити його можна за лічені хвилини. Знадобиться одяг чорного кольору, верх якого потрібно прикрасити об'ємним пір'ям аналогічного відтінку. Завершує образ маска у вигляді довгого дзьобу, а також масивний головний убір з пір'я.

Фото: YouTube

Всі перераховані ідеї, а також низку інших - можете побачити у ролику нижче:

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги