Лайм

Корейський омлет "Торнадо": такого ви точно не куштували

Страва дуже ефектно виглядає!

Якщо вам набридли традиційні сніданки, а діти залишають тарілки на столі незачепленими, здивуйте родину корейським омлетом "Торнадо". Для приготування страви знадобляться палички для їжі, сковорода з антипригарним покриттям і трохи вправності.

Цікавим рецептом поділилися в Youtube-каналі OmeletPro.

Читайте також: Хіт сезону: як приготувати в'ялені помідори в духовці.

Омлет "Торнадо" надзвичайно гарний і ефектний у приготуванні й подачі. Важливо: щоб утворилася правильна форма у вигляді вихору, його необхідно готувати на середньому вогні та помішувати спеціальним способом.

У корейській кухні омлет "Торнадо" подають на вареному рисі із зеленню, але його можна покласти на підсушену скибочку хліба або ж до будь-якого іншого гарніру, сформувавши з нього гірку.

Зі спецій, окрім солі, до омлету можна додати мелені чорний та червоний перці. Омлет можна посипати нарізаною зеленою цибулею, петрушкою або кінзою.

Інгредієнти

  • Яйця курячі - 4 шт. + один жовток
  • Масло вершкове 73% - 20 г
  • Сіль - за смаком
  • Зелень - за смаком

Читайте також: Аджика з яблуками без оцту на зиму: її ніжний смак не залишить байдужими нікого.

Як зробити омлет "Торнадо"

Розігрійте на невеликому вогні сковороду з антипригарним покриттям, розтопіть шматок вершкового масла.

Яйця і сіль збийте до однорідного стану і вилийте на сковороду, зверху вилийте жовток. Коли яєчна маса почне знизу схоплюватися, з двох протилежних країв сковороди вставте дві дерев’яні палички для їжі.

Протягніть палички до центру назустріч одна одній, акуратно витягуючи за ними омлет. Він повинен утворити форму вихору. Після цього починайте повільно закручувати палички так, щоби рідка маса стікала в пустоти.

Не треба просмажувати омлет до крутого стану, він має бути блискучим. При подачі викладіть на тарілку гіркою і прикрасьте зеленню.

Цікаві новини для вас:

  1. Аджика з буряком на зиму: спробуйте - і будете готувати тільки її.
  2. Соус сацебелі на зиму: як приготувати "родзинку" грузинської кухні.
  3. Солодкі мариновані сливи за декілька годин - секретний інгредієнт додасть їм пікантності.

Новини партнерів

Читайте також

Краще це зробити восени: дачникам нагадали про важливу роботу в саду

Для чого застосовується побілка дерев і коли це краще робити - навесні чи восени, розповіла фахівчиня

"П'яні" мариновані помідори з горілкою - ваші гості будуть в захваті

Приготуйте п'яні мариновані помідори - цей рецепт вас точно здивує