Лайм

Прилітайте: Лобода покликала своїх українських фанатів в Росію

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, сестра якої недавно вийшла заміж, здивувала фанів. Артистка попросила своїх прихильників приїхати в РФ.

На своїй сторінці Світлана опублікувала свіже відео, яким анонсувала концерт в російському Нижньому Новгороді. Під публікацією деякі українські фанати засмутилися, що не зможуть подивитися це шоу через те, що воно ройдет в Росії. На що сама Лобода особисто відповіла в коментарях: "Прилітайте".

Нагадаємо також, що раніше Світлана опублікувала відео, де засвітила оголені груди. Відповідний ролик артистка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. У кадрі знаменитість постає в чорному костюмі відомого бренду, під який не наділа бюстгальтер. Лобода впевнено дефілює по бутіку, її жакет розкритий і частково оголює груди. "Тобі подобається?", - загадково підписала ролик зірка.

  • Раніше Світлана Лобода сходила в гості до російської зоряної пари - Алли Пугачової і Максима Галкіна. Співачка з'явилася в замку артистів в компанії свого продюсера Нателли Крапивиної і старшої дочки Єви.
  • Також дивіться новий провокаційний кліп Світлани Лободи на пісню "Пуля-дура".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях