Лайм

Регіна Тодоренко вперше показала весільну сукню, в якій вийшла заміж в Італії

Ведуча зізналася, скільки пішло часу на його виготовлення

Українська телеведуча Регіна Тодоренко вперше показала фоловерам у соцмережі весільну сукню, в якій вийшла заміж в Італії.

Як стало відомо раніше, триденне свято було практично секретним - гостям навіть заборонили знімати наречену і викладати її фото до мережі. Тепер же Тодоренко опублікувала в Instagram перші професійні фотографії та охоче розповіла про те, як шили її наряд.

"Мою сукню розробляли нереальні майстри зі швидкістю світла, так як часу було всього 3 тижні, що нетипово для наречених, адже зазвичай ми все плануємо за півроку-рік! Але це не про мене", - посміялася ведуча.

Як зізналася знаменитість, у своєму весільному вбранні вона відчувала себе Джульєттою.

"Мені здається, воно підкреслює всю легкість і легкість мого характеру. Вибачте за зайві хвастощі, але я знаю точно, що цю сукню буду зберігати вічність, а потім ще й свою дочку та онучку змушу вдягти", - додала вона.

Менш ніж за добу фотографії Тодоренко зібрали понад 800 тис. лайків. У коментарях фоловери ТВ-зірки захопилися жіночністю її образу.

"Регіно, вам дуже пасують", "Незрівнянно, ви такі хороші в ньому. І Влад красунчик", "Незрівнянні", "Чудово і скромно виглядає", "Поділіться контактами чудо-майстрів", - почали обговорювати наряд ведучої в коментарях.

Нагадаємо, свої відносини Регіна Тодоренко і російський співак Влад Топалов оформили ще в жовтні минулого року, а цього літа вирішили відсвяткувати цю подію в колі друзів. Весілля пара відсвяткувала в Сорренто (Італія). Пишне торжество тривало три дні, після якого пара відправилася в романтичну подорож.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях