Лайм

Переможниця Євробачення Нетта Барзілай розповіла про свого хлопця

Познайомилася пара вже після перемоги співачки на Євробаченні

Ізраїльська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2018 Нетта Барзілай розповіла про свого бойфренда. Минулого тижня 26-річна знаменитість погостювала в Україні, де виступила на фіналі ТВ-проекту "Голос.Діті", а також на фестивалі Atlas Weekend 2019.

Незадовго до своєї появи на опен-ейрі, Барзілай зустрілася з українською телеведучою Катею Осадчою, якій і розповів про своє особисте життя.

Познайомилися Нетта та її коханий вже після перемоги виконавиці на Євробаченні. Як розповіла знаменитість, хлопець був єдиним в барі, хто запропонував їй випити, а не зробити спільну фотографію.

"Всі хотіли тільки сфотографуватися, а він такий:" Хочеш чогось випити?" - згадала вона.

Обранець артистки займається комп'ютерними технологіями. Поки вони не заручені, на весілля у пари банально немає вільного часу. Нетта всерйоз займається кар'єрою, про яку мріяла стільки років, і багато гастролює.

Відповіла Барзілай і на більш особисте питання ведучої. До її відвертих сценічних костюмів хлопець ставиться нормально. Розуміє, що це лише сценічний образ.

"Щодня у нього нова дівчина! Адже я постійно змінююся - кожен день новий образ, новий колір волосся! Знаєте, це цікаво! Він не скаржиться!" - посміялася вона.

  • Молода кохана українського співака Віктора Павліка і його концертний директор Катерина Репяхова поділилася у соцмережі милим спільним фото з артистом.
  • Раніше український телеведучий, автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який в червні цього року таємно одружився на українській моделі Олександрі Кучеренко, вперше розповів про їх доленосну зустріч.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях