Лайм

Співачка Біллі Айлиш після істерії навколо її грудей розповіла про депресію через зовнішність

Співачка прикрасила обкладинку іменитого журналу про музику

17-річна американська співачка Біллі Айліш прикрасила обкладинку іменитого журналу про музику Rolling Stone. Для нового випуску виконавиця розповіла, чому так комплексує через свою зовнішність, яка навіть ставала причиною депресій.

Через неї ж Айліш ховається під оверсайзом: каже, одяг великих розмірів допомагає їй сховатися від хейтерів та обговорень у соціальних мережах. І недавня істерія а теренах Twitter навколо її об'ємних грудей - ідеальний тому доказ.

Пік переживань через зовнішність припав на період, коли майбутній знаменитості було всього 12 років. Тоді Айліш потрапила в групу зі змагальних танців. Причиною тому була активна дисморфофобія (психічний розлад, при якому людина надмірно стурбована незначним дефектом або особливістю свого тіла. Зазвичай починається в молодому або підлітковому віці).

"У той час я була дуже невпевненою в собі. Не могла спілкуватися, вести себе нормально. Постійно турбувалася через зовнішність. Це був пік моєї дисморфофобії", - згадала співачка.

Заняття танцями Айліш покинула вже через рік через травму стегна. Незабаром її поглинула депресія: "Не буду заглиблюватися, але суть в тому, що я була переконана, ніби заслуговую цю біль. Іноді я бачу на своїх концертах дівчаток зі шрамами на руках, і це розбиває мені серце. У мене більше немає шрамів, це було давно. Але деяким з них я кажу: "Просто будь доброю до себе", - продовжила вона.

Нерідко дівчині доводилося боротися і з панічними атаками: "Це як нескінченна в'язниця. І кінця ніби й не було видно. І це правда: закінчення гастролей дійсно не видно. Роздуми про це буквально доводили мене до нудоти. Мене двічі вирвало через нерви", - зізналася вона.

Раніше співачка знялася в рекламі популярного бренду одягу, в якому зізналася, чому надає перевагу балахонистому одяг: "Я не хочу, щоб про мене знали всі. Ніхто не буде висловлювати свою думку про мою фігуру, оскільки ніхто нічого не бачив. Ніхто не скаже: вона худа або вона товста, у неї велика дупа або у неї маленька дупа. Ніхто не зможе сказати нічого, тому що вони не знають", - підкреслила вона.

Ролик за участю Біллі Айліш зібрав у YouTube більше 100 тис. переглядів. Шанувальники співачки одразу ж відреагували на її зізнання і поставилися до нього з розумінням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях