Лайм

Напівоголена Дорофєєва похвалилася відпочинком на розкішній яхті

Свої літні канікули співачка проводить в Італії

Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" співачка Надя Дорофєєва продовжує радувати шанувальників яскравими знімками з відпочинку в Італії.

Виконавиця опублікувала в Instagram знімки, зроблені під час прогулянки на розкішній яхті. У кадрі 29-річна знаменитість позує в ефектному червоному купальнику з відкритою спиною, демонструючи свої підтягнуті сідниці. "Яхта, серпень. І ми з тобою закохані", - прокоментувала фото Дорофєєва словами з пісні.

Шанувальники співачки розсипалися в компліментах, відзначаючи розкішне тіло зірки. "Ти ідеально поєднуєшся з яхтою", "Кайфова попа", "Гарне тіло", "Гарячий горіх", "Русалка", "Офігєнна", "Шикарно і розкішно", "Ось це кадр", "Занадто жарко", "Шикарне тіло ", - захоплюються фани в коментарях під фото.

Надя Дорофєєва полетіла у відпустку з чоловіком, співаком і телеведучим Володимиром Дантесом і друзями. Щоб набратися сил перед концертами співачка відпочиває на яхті, п'є латте і прогулюється по мальовничим італійським вуличкам.

  • Популярна українська співачка Настя Каменських (NK) відпочиває в Італії в компанії чоловіка Потапа і зіркових друзів - Позитиву і його дружини.
  • Також читайте на The Lime фотопідбірку зачісок українських знаменитостей, у тому числі Наді Дорофєєвої та Насті Каменських, які зроблені зі смаком і за останніми тенденціями.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях