Лайм

Полякова запропонувала покарання для пенсіонерки, яка зіпсувала рекламу її концерту: відео

Співачка записала відеозвернення

Популярна українська виконавиця Оля Полякова вирішила оригінально покарати пенсіонерку, яка зіпсувала афішу її шоу "Королева Ночі" в Чернівцях.

Співачка записала відеозвернення і виклала його в Instagram. Артистка назвала бабусю-хуліганку "справжнім художником з відмінним почуттям гумору", і закликала організаторів її концерту розшукати жінку похилого віку і подарувати їй квиток на "Королеву Ночі".

"Ну, що, ви бачили це наймиліше відео, де бабулька креативно підійшла до моєї афіші і вирішила її художньо виправити? Тут я дізналася, що організатори в Чернівцях подали на бабусю заяву в поліцію за псування майна і розшукують її. Я вас дуже прошу, організатори, якщо ви понесли якісь втрати, я готова їх відшкодувати", - говорить на відео співачка.

"Я щаслива за Чернівці, що у вас є такі креативні бабульки. Вона справжній художник, вона так побачила. Організатори, ви, будь ласка, знайдіть цю бабусю і знаєте, як покарайте? Подаруйте їй квитки на шоу "Королева Ночі". Тому що з почуттям гумору у бабусі все відмінно, значить їй до нас!", - підсумувала зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нагадаємо, що в мережу потрапило відео, на якому пенсіонерка оригінальним способом висловила своє невдоволення приїздом Олі Полякової. Старенька замалювала дві літери на рекламі майбутнього концерту співачки, виправивши "Королева Ночі" на "Корова Ночі".

  • Раніше Оля Полякова показала улюблену іграшку своєї молодшої дочки - гіроскутер, який управляється за допомогою голосових команд. На артистку тут же обрушилися з критикою, звинувативши її в марнотратності і надмірну любов до дорогих речей. Співачка не стала мовчати і відповіла на їдкі докори на свою адресу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях