Лайм

Майлі Сайрус випустила емоційний трек: і схоже, він про розставання з Ліамом Хемсвортом

Співачка співає про добрі часи щастя і гармонії, які тепер обернулися в пил

Американська співачка Майлі Сайрус випустила новий сингл під назвою Slide Away. У пісні розповідається про розставання з чоловіком Ліамом Хемсвортом.

Трек опублікований на YouTube-каналі виконавиці. В якості заставки Майлі вибрала картинку, на якій зображені порожня пляшка з-під алкоголю і баночки з пігулками. Цим вона ймовірно хотіла підтвердити чутки, що причиною розриву з чоловіком послужила пристрасть Ліама до спиртного і наркотиків.

Сайрус співає про добрі часи щастя і гармонії, які тепер обернулися в пил, тому пора відпустити ситуацію і рухатися далі.

"Колись це був рай, колись я була зачарована. Я думаю, що буду сумувати за цим вогнями гавані, але прийшов час відпустити ... Я не хочу віскі і таблеток, я не здамся так легко. Йдемо далі, нам більше не сімнадцять, і я не та, ким я була раніше", - співає Майлі.

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт зв'язали себе узами шлюбу в грудні 2018 року, але їхні стосунки тривали значно більше. Так, в червні 2019 року Сайрус і Хемсворт відзначили 10-ту річницю.

У серпні цього року ЗМІ заговорили про розставання пари. Причина розриву пари оповита таємницею. Одні кажуть, що Сайрус пішла від Хемсворта через Кейтлін Картер, колишню дівчину брата Кім Кардашьян Брода Дженнера, з якої її недавно піймали за поцілунками.

За іншою версією, співачка не могла більше миритися з шкідливими звичками Ліама і вирішила розірвати стосунки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях