Лайм

В сети активно ищут, умер ли Ален Делон: вот почему актера вдруг "похоронили" заживо

Нещодавно 83-річний актор переніс інсульт

Нещодавно 83-річний французький актор Ален Делон, зірка картини "На яскравому сонці", переніс інсульт. Ця неприємність викликала крововилив і небажане скупчення крові всередині організму, у зв'язку з чим артисту все ще доводиться відновлюватися в елітній клініці Швейцарії.

Ймовірно цей епізод з останніх новин і спровокував в мережі активний запит користувачів, чи дійсно помер Ален Делон. Не беруть шанувальники актора по увагу і той нюанс, що зв'язок з журналістами підтримують його близькі. Наприклад, за словами дочки, артист йде напоправку.

Пік запиту "Ален Делон помер" припав на 16 серпня. До цього в Google були одиниці подібних запитів. Сьогодні цим цікавляться тисячі людей у всьому світі.

Однак, як уже згадувалося вище, все це не більше ніж чутки і побоювання шанувальників актора. Насправді Ален Делон дійсно живий і, варто сподіватися, популярний запит в мережі так і залишиться невиправданим.

  • Дивіться на The Lime нашу нову добірку фото і коротких історій про героїв картини Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" та їх прототипів з реального життя. До неї увійшли Шерон Тейт, Чарльз Менсон, Роман Поланскі та інші.
  • У мережі обговорюють заборонений фільм з ДіКапріо: на зорі кар'єри він брав участь в проекті, який міг перешкодити йому стати зіркою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях