Лайм

Ольга Фреймут засвітилася на новому ТБ-каналі: вибір ведучої неабияк засмутив її глядачів

Найближчим часом ведуча з'явиться на каналі "Інтер"

Українська телеведуча Ольга Фреймут, колись зірка проекту "Ревізор", похвалилася новим проектом, який тепер буде вести в ефірі скандального телеканалу "Інтер".

На особистій сторінці в Instagram Фреймут опублікувала перше промо-фото, на якому зображена зі своїм новим колегою Романом Кадеміним.

"Поговоримо?" - коротко прокоментувала фотографію ведуча. Інших подробиць про нову передачу Фреймут не розкрила.

Назву нового проекту з Фреймут телеканал "Інтер" не афішує. При цьому з інформації прес-служби стало відомо, що в рамках ток-шоу його ведучі торкнуться і обговорять актуальні теми з чоловічої та жіночої точки зору.

"У кожному з випусків глядачі зможуть побачити проблему очима протилежної статі. Побачити, щоб разом з ведучими та експертами-професіоналами розібратися у найзаплутаніших і драматичних життєвих ситуаціях", - наголошується в прес-релізі проекту.

Дізнавшись про повернення Фреймут на екрани та її нове місці роботи, далеко не всі фоловери висловили захоплення: "Як можна було піти на "Інтер"? Розчарування", "Вже чекаю на коментар Притули з цього приводу", "Жесть, навіщо ж на "Інтер"? Не чекав, правда", "Вибачте, але дивитися цей канал не буду навіть з вами", - почали писати в коментарях.

На питання та інші коментарі своїх фоловерів ведуча, очевидно, вирішила не відповідати.

  • У мережі розгорівся ажіотаж навколо архівних фото української співачки Насті Каменських, де вона зображена з колишнім коханим Володимиром Дятловим. Ми згадали, якими були три романи співачки до її весілля з Потапом.
  • Співачка Аліна Гросу зізналася, у яку суму обійшлося батькам її пишне весілля в Італії. У містечку Верона артистка з нареченим зняли для торжества розкішну віллу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях