Лайм

Переслідує з погрозами: в квартиру солістки "НеАнгелів" намагався вломитися незнайомець

Співачка звернулася до шанувальників з проханням впізнати чоловіка

Солістка популярного українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, поскаржилася на переслідування невідомого чоловіка.

Незнайомець довгий час переслідує співачку в соціальних мережах, а на днях дістався і до її квартири. Він пробрався на територію житлового комплексу, що охороняється, і став дзвонити в двері. Славі вдалося записати розмову з цим чоловіком через пристрій відеозв'язку. Співачка опублікувала в Instagram відео і звернулася до шанувальників з проханням впізнати незнайомця.

"Не впевнена, що він психічно здоровий ... Довгий час переслідує мене в соц.сетях з усілякими погрозами. Крім того, сьогодні він намагався вломитися в мою квартиру. Буду дуже вдячна, якщо хтось впізнає цю людину, для того щоб я написала належну заяву в поліцію із зазначенням його даних", - написала Камінська.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

  • Раніше про переслідування незнайомця розповіла українська поп-виконавиця Злата Огневич. Співачка показала обличчя чоловіка, а також розповіла, що була змушена звернутися за допомогою в поліцію.
  • У мережі назвали причину розлучення Слави і Едгара Камінських. Її опублікували в Єдиному реєстрі судових справ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях