Лайм

Як знаменитості-активісти борються за природу, забуваючи про приватні літаки

Кому із зіркових активістів варто було б почати з себе

Спробуйте серед топ-зірок Голлівуду, популярних блогерів або так званих лідерів громадської думки знайти людину, яка не дбає сьогодні про стан природи та чистоту нашої планети. Найчастіше знаменитості присвячують питанням екології свої пости в Instagram, пісні, кліпи і навіть промови на світських заходах. Що правда, іноді вони можуть дістатися до них на борту приватного літака. Але це ж разок. Не страшно ж, правда?

Актори, музиканти, режисери та бізнесмени - всі вони говорять про глобальне потепління та смертність тварин. Ось тільки деякі з них - лише до тих пір, поки постане питання про особистий комфорт. Jezebel розповідає про знаменитостей-активістів, яким варто було б почати з себе.

Леонардо Ді Капріо

Подивитися цю публікацію в Instagram

#Regram #RG @IamNickRose: Terrifying to think that the Amazon is the largest rain forest on the planet , creating 20% of the earth's oxygen, basically the lungs of the world, has been on fire and burning for the last 16 days running, with literally NO media coverage whatsoever! Why?

Публікація від Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Статус "активіст і борець за екологію" щодо Леонардо ДіКапріо згадується сьогодні в пресі не рідше, ніж "знаменитий актор" або "голлівудський мачо". Свого часу один з головних захисників планети навіть заснував свій благодійний фонд для порятунку довкілля, в який вклав чималу суму - $20 млн. Зірка шаумілої картини Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" нібито пильно стежить за кліматом і висловлює своє занепокоєння згубними для природи подіями, колись навіть виступав на конференції ООН, проте відмовитися від приватного борту оскароносному Лео поки не вдається.

Як з'ясували журналісти Daily Mail, іноді ДіКапріо користується такою можливістю по кілька разів на місяць. Так, наприклад, у 2015 році актор літав приватними рейсами з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса. В цілому шість разів за півтора місяці.

Кендалл Дженнер

View this post on Instagram

hey! go vote. do good things. be nice to our planet.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Крім яскравих фотосетів, розмов на тему моди і косметики супермодель Кендалл Дженнер також нерідко висловлюється про глобальне потепління і термінову необхідності вживати заходи. Знаменитість ділиться страшними прогнозами і передрікає зникнення рослин, закликає берегти планету і раптом прилітає на відкриття магазину Tiffany в Австралії на борту приватного літака.

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл

У схожий скандал минулого тижня потрапили і герцоги найвідомішою родини Англії. Принц Гаррі та Меган Маркл, також відомі як борці за збереження природи, часом не відмовляють собі в комфорті.

Так нещодавно принца Гаррі запросили на конференцію по темі клімату до Італії, куди герцог завітав на вертольоті. Тим часом у Великобританії все ще обговорюється скандал навколо чотирьох приватних перельотів родини за 11 днів. Як підрахували у місцевій пресі, один такий переліт обійшовся у суму близько $20 тисяч, при цьому викиди в атмосферу у розрахунку на людину виявилися в сім разів більшими, ніж якщо б пара скористалася звичайним комерційним рейсом.

Кеті Перрі

Нещодавно популярна співачка і посол доброї волі ЮНІСЕФ Кеті Перрі навіть записала для Дитячого фонду ООН тематичний ролик про те, як зміни клімату руйнують здоров'я малюків. Коли ж їй надійшла пропозиція погостювати на тій же конференції в Італії, вона охоче прийняла її і прилетіла до країни на борту приватного літака. Вдома, як пише джерело, у співачки також є свій власний борт.

А як стало відомо минулого року, приватним рейсом співачка може скористатися не тільки для перельотів до інших країн, але й для польотів між містами. Наприклад, за покупками або косметикою. Так в одному зі своїх постів у Twitter модель Кім Кардашьян похвалилася, що Кеті Перрі привезла їй з Лос-Анджелеса накладні нігті. Як ви вже могли здогадатися, на власному літаку.

  • Раніше Брітні Спірс у відвертому пості в Instagram розповіла про свій душевний біль і самотність, а також про жорстокість у мережі. Шанувальники залишили сотні коментарів на її підтримку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях