Лайм

MARUV показала партнера на "Танцях з зірками": через зріст співачки йому довелося надіти каблуки

Старт нового сезону на каналі "1+1" вже цієї неділі

Епатажна українська співачка MARUV представила шанувальникам свого партнера по "Танцях з зірками" - професійного танцюриста Євгенія (Jay) Дмитрієнко.

На знімках, опублікованих в її Instagram, артистка показала, що заради неї хлопець навіть надів стрипи - туфлі на величезних підборах і шкіряні рукавички, щоб відповідати екстравагантному образу та зросту MARUV.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Maruvofficial)

За словами Дмитрієнко, репетиції зі співачкою проходять весело, так як постійно доводиться танцювати на підборах. "Один невірний рух - і ти на підлозі. Головне - правильно впасти", - поділився танцюрист з ТСН.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Maruvofficial)

Jay також розповів про свою реакцію на вибір партнера. "Я дуже зрадів, коли дізнався, що моя зірка - MARUV. По-перше, ми - водолії. А по-друге, Аня - артист танцюючий (ви, напевно, бачили її шоу). А це означає, що нам дуже легко знайти спільну мову", - зазначив танцюрист.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Maruvofficial)

Нагадаємо, старт нового сезону шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1" очікується вже в неділю, 25 серпня. У цьому році на паркет вийдуть 14 пар, їх порядкові номери будуть названі в рамках прем'єрного випуску шоу.

  • Увечері 21 серпня на території столичного ВДНГ пройшла презентація учасників нового сезону шоу "Танці з зірками". В рамках закритої вечірки, ведучими якої стали Юрій Горбунов та Володимир Завадюк, також вперше були оголошені пари.
  • Акторка гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка візьме участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях