Лайм

Рейтинг Forbes: скільки заробили найбільш високооплачувані актори 2019 року

Дуейн Джонсон піднявся з другого місця на перше, а лідер 2018 року вибув з рейтингу

У Дуейна Джонсона тиждень видався вдалим: відразу після того, як він одружився з давньою подругою Лорен Хашіан, журнал Forbes поставив його на перше місце в списку найбільш високооплачуваних акторів 2019 року.

Заробіток "Скелі" - 89,4 млн, і хоча він виявився нижче, ніж роком раніше (приголомшливі 118 млн доларів), акторові все ж вдалося піднятися з другої сходинки на першу.

За останні 12 місяців Дуейн Джонсон отримав величезний прибуток від своїх фільмів "Джуманджі: ласкаво просимо в джунглі" і сиквела "Джуманджі: наступний рівень", а також від телешоу "Гравці", де він, як повідомляється, отримує 695,5 тисяч доларів за епізод.

Минулорічний лідер рейтингу Джордж Клуні взагалі випав з першої десятки акторів-багатіїв. У 2018 році йому вдалося обійти колег завдяки продажу свого бренду текіли Casamigos за 700 млн доларів.

На другому місці в 2019 році стоїть зірка "Месників" Кріс Хемсворт, який отримав 76,4 млн доларів прибутку. Слідом за ним опинився колега по супергеройській справі Роберт Дауні-молодший з доходом 66 млн доларів.

Четверте місце посів зірка Боллівуду Акшай Кумар з прибутком 65 млн доларів. На п'ятому місці другий рік поспіль залишається Джекі Чан і його 57,9 млн.

Також до першої десятки увійшли Бредлі Купер ($ 57 млн), Адам Сендлер ($ 57 млн), Кріс Еванс ($ 43,5 млн), Пол Радд ($ 41 млн) і Вілл Сміт ($ 35 млн).

Список найбільш високооплачуваних актрис вийде 23 серпня. Минулого року його очолила Софія Вергара, яка отримала 41,71 млн доларів за роль у комедійному серіалі "Американська сімейка".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Forbes, актори

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях