Лайм

Актор "Дизель шоу" розповів про перші успіхи реабілітації після трагічного ДТП

Єгор Крутоголов зробив перші кроки без милиць

Актор і художній керівник "Дизель шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав в ДТП, що забрала життя Марини Поплавської, розповів про перші успіхи реабілітації.

На сторінці гумориста в Facebook з'явився пост, в якому він поділився своєю радістю - він зробив перші кроки без милиць. Це сталося на недавньому концерті в Одесі.

"Справа в тому, що після нашого трагічного ДТП, в якому я порвав зв'язки коліна, я спробував реабілітуватися без оперативного втручання і мені майже це вдалося, тому що з чотирьох первинних (і повністю і частково) зв'язок, прижилися 3, я майже почав ходити не кульгаючи, але 2 не витримали зростаючих навантажень і знову порвалися", - розповів Крутоголов.

У липні Єгор переніс операцію, в ході якої йому пришили дві зв'язки. І хоча реабілітація займе ще кілька місяців, актор вже може похвалитися першими успіхами.

"День Незалежності став для мене точкою зворотного відліку і метою - я хотів вийти в цей важливий день на сцену без милиць і мені це вдалося - за 4 дні до концерту я їх відкинув! У день концерту я поставив для себе особистий рекорд - 11300 кроків і це для мене дуже круте досягнення, я собою пишаюся", - поділився Крутоголов.

Нагадаємо, що 20 жовтня 2018 року відбулася трагічна ДТП. Автобус з акторами "Дизель шоу" влетів у вантажівку "Нова пошта". Марина Поплавська загинула на місці. Інші учасники отримали різні травми.

  • Єгор Крутоголов вдруге стане батьком. Про майбутнє поповнення в родині коміка повідомила команда "Дизель Студіо".
  • Акторка гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка бере участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях