Лайм

Тимур Мірошниченко знову стане батьком: дружина ведучого вагітна через рік після народження первістка

Телеведучий поділився своєю радістю

Український ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який в минулому році вперше став батьком, готується до народження другої дитини.

Про майбутнє поповнення в родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram. Мірошниченко опублікував кілька зворушливих знімків з вагітною дружиною Інною і написав: "Днями обіцяв вам дві суперновини! Ось вам перша!".

Інна в свою чергу опублікувала схоже фото і розкрила термін вагітності.

"Знайомтеся, наш Junior! 20 тижнів. Він пройшов вже половину шляху до зустрічі з цим світом. Не завжди справедливим або послідовним, але тим світом, де він точно ніколи не буде потребувати як мінімум одного - нашої любові!", - написала дружина телеведучого.

Нагадаємо, що Тимур Мірошниченко та його обраниця Інна Рудник одружилися в січні минулого року. 18 червня 2018 го у пари народилася дочка, яку вони назвали Мією.

Тимур Мірошниченко - найдосвідченіший експерт Євробачення. Він коментує конкурс вже більше 12 років і навіть встановив світовий рекорд. А також Тимур вів дитяче Євробачення в Києві в 2009 і 2013 роках. У 2017-му Мірошниченко став одним з трьох ведучих Євробачення-2017.

  • Українська співачка Наталка Карпа чекає дитину від свого чоловіка-героя АТО Євгенія Терехова, якого ще називають "Титановим Джексоном".
  • Колишня солістка відомого поп-гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос зважилася на сміливу фотосесію на останніх місяцях вагітності. А також розповіла про свої страхи перед пологами.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях