Лайм

Ані Лорак вийшла у світ з молодим бойфрендом: він знову ховав обличчя

Співачка перестала приховувати коханого

Українська співачка Ані Лорак перестала приховувати свого коханого. Артистка приїхала на "Нову хвилю" в Сочі (РФ) не одна, а в компанії бойфренда, 26-річного саундпродюсера Єгора Гліба.

Відповідне відео з'явилося на одній з фан-сторінок Ані Лорак в Instagram. На кадрах ролика видно, як Кароліна виходить з будівлі першою, а за нею нахиливши голову вниз йде Єгор.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Karolina___lifenews___)

Шанувальники помітили, що хлопець постійно ховає своє обличчя під кепкою, про що поспішили написати в коментарях під відео.

"Що ж це Гліб все обличчя приховує, немов соромиться або боїться чогось", "Чому він ховає обличчя і очі?", "Крім того що він ховає обличчя, весь час вирячився в телефон, ніколи не змінює стиль одягу", - пишуть коментатори.

Як пише "Собеседник", на фестивалі Єгор Гліб не відходив від Ані Лорак ні на крок, а залишав співачку одну лише для спілкування з пресою. На афтепаті після виступу вони теж з'явилися вдвох. Як виявилося, Єгора Гліба прийняв і давній друг Лорак, російський співак Філіп Кіркоров. Весь вечір вони про щось жваво розмовляли, що дуже радувало співачку.

  • Раніше Українська співачка Тетяна Решетняк, відома під псевдонімом TAYANNA, розповіла про стосунки зі своїм колишнім коханим і нинішнім бойфрендом Ані Лорак, музикантом Єгором Глібом.
  • Колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, незабаром після розлучення зі співачкою зустрів нове кохання. Чоловік показав обраницю в своєму Instagram і назвав її ім'я.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях