Лайм

Голлівудського актора зловили на перевищенні швидкості: в машині знаходився його маленький син

Поліцейські виписали акторові штраф і відпустили

Відомий голлівудський актор, зірка фільмів "Пірати Карибського моря" і "Володар кілець" Орландо Блум отримав штраф за перевищення швидкості.

Як повідомляє TMZ, поліцейські зупинили автомобіль Porsche, за кермом якого знаходився голлівудський актор, на дорозі в Беверлі-Хіллз. Він їхав 60 миль в годину (майже 100 кілометрів на годину) на ділянці з обмеженням в 25 миль на годину (40 кілометрів на годину). Інцидент стався в п'ятницю ввечері, 30 серпня.

Видання відзначає, що в момент порушення правил дорожнього руху в машині знаходився син актора - 8-річний Флінн, який з'явився на світ в шлюбі з моделлю Мірандою Керр.

Орландо був не дуже радий, що його затримали, але поводився з правоохоронцями вкрай ввічливо. В результаті поліцейські виписали акторові штраф і відпустили. Сума, яку доведеться виплатити Блуму - невідома.

  • Раніше Орландо Блум розповів, що не збирається повторювати історію невдалого шлюбу в стосунках зі співачкою Кеті Перрі. У новому інтерв'ю для NBC Sunday Today актор поділився новими подробицями про заручини.
  • У минулому році Орландо Блум потрапив в аварію під час заїзду на гоночному боліді "Формули-Е" в Марокко. Інцидент стався в день народження актора.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях