Лайм

Кажуть, Нікі Мінаж йде зі сцени: хто це і чому навколо цієї новини стільки шуму

Вся справа в неоднозначному пості епатажної співачки

У п'ятницю, 6 вересня, світові таблоїди заговорили про бажання американської хіп-хоп-виконавці Нікі Мінаж піти зі сцени. Вся справа у неоднозначному пості в Twitter-акаунті епатажної співачки, в якому вона говорить про бажання бути з родиною.

"Я вирішила піти і присвятити себе родині. Знаю, ви тепер будете задоволені", - написала 36-річна Мінаж в першій частині свого посту, очевидно, звертаючись до хейтерів. Шанувальникам виконавиця присвятила другу: "Підтримуйте мене, робіть це поки я не помру. Буду любити вас все життя".

Наскільки серйозно можна сприймати пост Мінаж, на даний момент невідомо. Проте її звернення до фоловерів менш ніж за добу зібрало понад 400 тис. лайків і тисячі коментарів, в яких користувачі активно обговорюють її кар'єру, успіхи, зовнішність та хейтерство. Далі в короткому матеріалі згадуємо головне з того, чим запам'яталася Нікі Мінаж.

Двері до успіху та слави для Нікі Мінаж (справжнє ім'я - Оніка Таня Мараж) в серпні 2009 року відкрив 27-річний Ліл Уен, на той момент - один з ключових виконавців у жанрі південного хіп-хопу, сьогодні - один з найбільш продаваних хіп-хоперів США. Хлопець звернув увагу на мікстейп дівчини з "Playtime Is Over", "Sucka Free" та "Beam Me Up Scotty" і одразу ж запропонував їй контракт від імені свого лейблу Young Money Entertainment.

Вже наступного літа, в липні 2010-го, Мінаж випустила свій дебютний альбом Pink Friday і в перший тиждень продажів потрапила з ним на друге місце чарту Billboard 200. Ще через деякий час диск очолив іменитий рейтинг. Так Мінаж стала першим артистом в історії, чиї сім пісень одночасно перебували в чарті Billboard Hot 100. Ще через місяць платівка отримала статус платинової.

Особливим успіхом відзначився і другий сингл співачки Your Love, який також закріпився на першій сходинці чарту Billboard Hot Rap Songs, що не вдавалося зробити жодній іншій реп-виконавиці з 2003 року.

На сьогоднішній день, випускаючи хіт за хітом, імпульсивна реперка з півдня і любителька епатажу, зібрала завидну армію шанувальників; подружилася з такими гігантами сцени як Емінем, The Weeknd, Аріаною Гранде - ці та інші вершки жанрів реп, r'n'b та хіп-хоп взяли участь у записі четвертого і останнього на сьогодні альбом Мінаж з назвою Queen. В цілому ж в список колег виконавиці поповнили Брітні Спірс, Мадонна, Бейонсе, Кеті Перрі, Девід Гетта.

Тиражі проданих альбомів та синглів Нікі Мінаж сьогодні обчислюються мільйонами. Рекордними стали її дебютний диск Pink Friday (3,8 млн) та сингл Super Bass, продажі якого перевищили позначку в 7,5 млн копій.

Нерідко предметами обговорень ставали не тільки пісні та кліпи Мінаж, а й її зовнішність та любов до епатажу. Виконавиця, схоже, ніколи не була проти подражнити аудиторію відвертими фото, відзначитися пікантною обкладинкою альбому чи з'явитися на світський захід у дволі сміливому вбранні. Частенько все це призводило до критики та агресії на адресу зірки у соцмережах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях