Лайм

Батько Брітні Спірс відмовився від опіки над співачкою після звинувачень в побитті онука

Співачка потребує опіки через проблеми з психічним здоров'ям

Батько Брітні Спірс більше не є її опікуном. Видання People повідомляє, що 67-річний Джеймі Спірс тимчасово передав управління справами поп-зірки Джоді Монтгомері, яка була її "менеджером по догляду" протягом року.

Джеймі Спірс був опікуном 37-річної співачки з 2008 року, але відмовився від своїх обов'язків, пославшись на проблеми зі здоров'ям. Цікаво, що це сталося після того, як Брітні поскаржилася колишньому чоловікові Кевіну Федерлайну на те, що батько жорстоко поводився з її 13-річним сином Шоном Престоном. У зв'язку з цим поліція заборонила чоловікові контактувати з онуками.

Згідно з судовими документами, Джоді Монтгомері отримала право спілкуватися з лікарем та іншим медичним персоналом, який спілкується з поп-зіркою, а також доступ до всіх без винятку записів, що стосуються її психічного здоров'я. Крім того, вона може обмежувати відвідувачів Брітні і повинна стежити за її безпекою.

Наближене до родини джерело розповіло People, що в житті Брітні нічого не зміниться після зміни опікуна: Джеймі все одно буде отримувати інформацію про доньку, і "подбає про те, щоб вона була захищена від людей, які хочуть скористатися нею".

"Мама Брітні, Лінн Спірс, також буде поруч, якщо вона їй знадобиться", - додав інсайдер.

Складна ситуація в родині Спірс погіршилася, коли Кевін Федерлайн заявив поліції, що Джеймі побив свого 13-річного онука під час сварки 24 серпня. За словами танцюриста, на тлі скандалу з Шоном "дуже злий" Джеймі навіть зламав двері в своєму будинку.

Інсайдер стверджує, що "був фізичний контакт", який змусив Шона злякатися і засмутитися. Брітні теж засмутилася, негайно покинувши будинок Джеймі. Співачка була була обурена тим, що трапилося і "не могла повірити, що її батько поставив під загрозу її стосунки з хлопчиками".

Також джерело повідомило, що Джеймі Спірс, який минулого року переніс операцію у зв'язку з розривом товстої кишки, вирішив тимчасово піти у відставку саме через позов Федерлайна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях