Лайм

У Кім Кардашьян знайшли невиліковну хворобу

Про це знаменитість повідомила в ефірі свого реаліті-шоу

Американська супермодель і телеведуча Кім Кардашьян дізналася від лікарів невтішний діагноз. У 38-річної дружини репера Каньє Уеста виявили червоний вовчак.

Про це вона повідомила в ефірі свого реаліті-шоу, пише CNN. За словами телезірки, останнім часом її почали турбувати неприємні симптоми - постійна втома, німіють руки і опухають суглоби. Кім звернулася за допомогою до медиків і здала всі необхідні аналізи.

Результати обстеження виявилися невтішними. Аналізи підтвердили наявність червоного вовчака, а також ревматоїдного артриту.

Лікар зазначив, що ще не можна бути остаточно впевненим в діагнозі і запропонував зірці повторити обстеження. "Іноді результати бувають хибнопозитивними", - запевнив він. Втім, Кардашьян вже не могла стримати емоцій і почала голосно плакати.

Червоний вовчак - хронічне аутоімунне захворювання. При цій хворобі імунна система організму утворює антитіла до його власних тканин. Це викликає ураження шкіри, м'язів і суглобів, серцево-судинної, нервових систем і інших органів. Це захворювання не піддається лікуванню, тому людині, якій поставили такий діагноз, потрібна ефективна терапія протягом усього життя.

З червоним вовчаком добре знайома ще одна знаменитість - американська співачка Селена Гомес. Артистка вже багато років бореться з цією важкою недугою, а в 2017 році співачці пересадили нирку подруги.

Нагадаємо, Кім Кардашьян страждає ще й від псоріазу - хронічного захворювання, що вражає шкіру. У лютому цього року знаменитість повідомила, що хвороба почала прогресувати і показав моторошні фото.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях