Лайм

Акторку "Дивних див" підловили на обмані з невидимою косметикою: дотепне відео

Побачивши критику, актриса одразу видалила ролик

Актриса Міллі Боббі Браун, яка зіграла роль Одинадцять в популярному серіалі "Дивні дива", опинилася у досить безглуздій ситуації. В мережі дівчина показала відео, на якому користується косметикою свого бренду, але щось явно пішло не за планом.

Фоловери Міллі Боббі Браун в Instagram та користувачі YouTube посміялися і назвали ролик актриси "дивними дивами", адже в кадрі взагалі не видно косметики, яку вона нібито наносить на обличчя. Що правда, за настільки правдоподібну гру в кадрі дівчині навіть запропонували вручити "Оскар".

Після успіху серіалу Netflix "Дивні дива" ім'я головних його акторів, зокрема, Міллі Боббі Браун не сходять зі шпальт таблоїдів. Сьогодні про 15-річну знаменитості говорять не тільки як про актрису, але і як про бізнес-леді-початківця. Вся справа в тому, що нещодавно вона запустила власну лінійку косметики Florence by Mills, яку зараз всіляко намагається просувати в мережі.

Торгова марка продає засоби по догляду за шкірою. Косметика надійшла в продаж у вересні і, як того варто було очікувати, стала дуже популярною серед шанувальників Міллі Боббі Браун.

В одному з роликів, який з'явився в мережі на початку вересня, актриса в домашніх умовах розповідає про свою продукцію і паралельно наносити на обличчя один засіб за іншим: скраб, лосьйон для вмивання, зволожуючий крем... от тільки нічого з цього не видно в кадрі.

Користувачі мережі одразу же написали актрисі, що вона, схоже, лише прикидається і насправді не використовує косметику. Цікаво, але незабаром після того, як подібних повідомлень стало в рази більше, пост Міллі Боббі Браун зник з Instagram. Але відео, звичайно ж, встигли залити на YouTube.

"А ти правда наносиш щось на шкіру? Виглядає так, ніби ні", "Дуже дивні дива твоя косметика. Вона невидима", "Кого ти намагаєшся обдурити, розтираючи в кадрі сухі долоні?" - поцікавилися в коментарях до ролика.

Помітили користувачі і той нюанс, що актриса нібито відправляється змивати косметику щоразу після нанесення на обличчя чергового засобу. Ось тільки повертається вона до камери як і раніше з нафарбованими очима та губами. Ситуація так і залишилася загадкою для фанів Міллі Боббі Браун, адже на розпитування вона вирішила не відповідати.

  • Дивіться ефектний фотосет Міллі Боббі Браун для італійського глянцю Vanity Fair.
  • Стівен Кінг випустив новий роман "Інститут" і його вже зібралися перетворити на серіал. Ось що про це відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях