Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл порушили давню королівську традицію: публіка їх підтримала

Меган і Гаррі не хочуть, щоб прислуга закривала їм двері авто

Рік тому Меган Маркл потрапила в заголовки новин, порушивши неписане, але давнє правило: не закривати дверцята машини самостійно. Видання E! News пише, що принц Гаррі повторив вчинок дружини під час святкування 5-ї річниці змагань військових з інвалідністю "Ігри нескорених".

Згідно з традицією, що існувала з моменту появи перших автомобілів, відкривати і закривати двері для монарших осіб повинні співробітники королівського домогосподарства. Але герцог Сассекський, порушивши правила, замість критики отримав схвалення громадськості: шанувальники знаменитої пари хвалять цей жест як ознаку скромного характеру.

Найменші помилки герцога і герцогині Сассекських опиняються в центрі уваги ЗМІ. У той час як Кейт Міддлтон і принц Вільям також розширюють межі королівського протоколу, їх дії не приваблюють стільки ж уваги.

Зовсім недавно пара зіткнулася з обвинуваченнями в лицемірстві після поїздки до Франції на приватному літаку Елтона Джона. Самопроголошених захисників навколишнього середовища жорстко критикували, тому що всього за тиждень до цього Гаррі заявив, що "у них буде тільки двоє дітей, щоб зберегти ресурси, які ще є на Землі".

"Я завжди думав: це місце дано нам тимчасово. І, звичайно, такі розумні і розвинені істоти повинні залишити щось краще для наступного покоління", - пояснив він.

Користувачі соцмереж вирішили, що такі заяви прозвучали лицемірно, оскільки політ на приватному літаку дуже шкідливий для навколишнього середовища. Але Елтон Джон заявив, що це необхідно для "підтримки високого рівня настільки необхідного захисту для Меган, Гаррі і їх сина Арчі Харрісона".

Більш того, друзі Меган і Гаррі, включаючи Еллен Дедженерес, захищали їх рішення відмовитися від комерційних рейсів, особливо з огляду на те, що герцог і герцогиня так багато роблять для порятунку світу.

"Уявіть, що вас атакують за все, що ви робите, коли все, що ви намагаєтеся зробити - поліпшити цей світ", - поділилася Еллен.

Можливо, їх добрі справи в майбутній поїздці до Африки вплинуть на громадську думку на користь королівської сім'ї.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях