Лайм

Скоро весілля: українська співачка весело відсвяткувала дівич-вечір в Туреччині

Передвесільну вечірку Ассоль вирішила провести не в Україні

25-річна українська співачка Катерина Гуменюк, яка в дитинстві прославилася під псевдонімом Ассоль, скоро виходить заміж. Традиційно напередодні весілля дівчина влаштувала дівич-вечір.

Яскраві знімки з передвесільної вечірки виконавиця оприлюднила у своєму Instagram. Останні дні "свободи" Катя вирішила провести в жаркій Туреччині.

"Я така щаслива, хоча сама до цих пір не до кінця усвідомлюю що відбувається навколо. Думаю кожна дівчина, яка була нареченою, була на моєму місці, мене зрозуміє", - поділилася своїми емоціями Ассоль.

Місце проведення дівич-вечора співачка судячи з усього вибрала не випадково, оскільки саме в Туреччині вона сказала коханому "Так!".

"Це було так, як я собі з дитинства уявляла. Це було в Туреччині, в Парку Легенд, куди ми з друзями поїхали відпочивати на травневі канікули. Ми поїхали в парк повечеряти, і під час шоу Артем зробив мені пропозицію. Зовсім не очікувала і була в шоці ", - розповідала раніше Ассоль.

Весілля відбудеться рівно за тиждень - 19 вересня. Про обранця співачки відомо не багато. Хлопця звати Артем Тараненко і вони часто разом подорожують.

Нагадаємо, що Катя Гуменюк брала участь в шостому сезоні вокального шоу "Голос країни". На проекті дівчина була підопічною Потапа, а після "крадіжки" потрапила в команду Івана Дорна.

  • Також дивіться на The Lime яким був дівич-вечір Насті Каменських. Передвесільну вечірку для Насті влаштували подруги співачки, вони влаштували розіграш, запросивши телеведучого Володимира Остапчука та учасника групи ZBSband Богдана Буйлук.
  • Пишне весілля в Італії, де українська співачка Аліна Гросу та її чоловік Олександр зняли для торжества розкішну віллу, обійшлася батькам артистки в 100 тисяч євро (2,8 млн гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях