Лайм

Вагітна Подкопаєва показала ніжне фото: як сьогодні виглядає легенда спорту

Спортсменка знаходиться на останніх місяцях вагітності

Абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка готується втретє стати мамою, поділилася з шанувальниками новим фото з особистого архіву.

На знімку, опублікованому з Instagram, 41-річна спортсменка позує в сірій сукні, що облягає, демонструючи округлий животик. "Начебто розумом розумієш, як зміниться життя, що чекає, але трепету і хвилювання від цього менше не стає", - написала під фотографією знаменитість.

Шанувальники розсипалися в компліментах, відзначаючи, що Лілії дуже йде вагітність. Не втрималася від коментаря і Світлана Лобода. "Щастя тобі, прекрасна дівчинка", - написала співачка.

"Нереально красива матуся", "Лілічко, яка ж гарненька в такому прекрасному стані", "Ви така мила, нехай у вас все буде добре", "Як мило", "Чудо", - захоплюються фанати.

Про вагітнімть Подкопаєвої стало відомо в березні цього року. Майбутній малюк стане першою спільною дитиною для Лілії та її коханого Ігоря Дубинського. Також гімнастка виховує двох дітей від попереднього шлюбу з бізнесменом Тимофієм Нагорним.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях