Лайм

Готова до головного дня: Собчак показала перше фото у весільній сукні

Закохані обміняються обручками в п'ятницю 13-го

У п'ятницю, 13 вересня, російська телеведуча Ксенія Собчак знову вийде заміж. Під вінець журналістку поведе театральний режисер Костянтин Богомолов.

З ранку наречена поділилася в своєму Instagram романтичними знімками і написала, що "готова до головного дня". На одному зі знімків світська левиця відображена у шлюбному вбранні. Для торжества Ксенія вибрала білу мереживну сукню з відкритою спиною і довгу фату.

Зап'ястя майбутнього подружжя прикрашають браслети з написом: "К + К = Кохання". "Мені здається, я готова до головного дня", - написала Собчак.

За повідомленнями РосЗМІ, весілля Собчак і Богомолова пройде в московському Bosco Cafe в Петровському пасажі. На торжество запрошені багато знаменитостей, в числі яких режисер Федір Бондарчук, гендиректор "Першого каналу" Костянтин Ернст, акторка Рената Литвинова, співачка Земфіра, екс-дружина лідера гурту "Ленінград" Сергій Шнурова Матильда і багато інших російських зірок. Всього на весіллі телеведучої і режисера буде близько 300 осіб.

До речі, серед запрошених є і колишня дружина Богомолова, акторка Дарина Мороз. А ось екс-чоловік Собчак Максим Віторган в списку гостей не числиться.

Нагадаємо, що чутки про весілля Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова стали з'являтися через тиждень після того, як телеведуча розлучилася з чоловіком. З Максимом Віторганом журналістка прожила 6 років, за цей час у пари народився син Платон.

Сьогодні екс-подружжя підтримує дружні стосунки, разом виховують дитину. Подейкують, відносини зоряної пари дали тріщину саме через появу в житті Собчак режисера Богомолова.

У свою чергу, Віторган зараз зустрічається з молодою актрисою Ніно Нинидзе, пару недавно побачили на відпочинку в Одесі.

  • Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно зіграла з чоловіком повноцінну весілля, поділилася в мережі ще одним зворушливим фото. На ньому, очевидно, в кінці святкового дня подружжя відображені на тлі яскравого феєрверку.
  • 25-річна українська співачка Катерина Гуменюк, яка в дитинстві прославилася під псевдонімом Ассоль, скоро виходить заміж. Традиційно напередодні весілля дівчина влаштувала дівич-вечір.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях