Лайм

Траурний кортеж і еротичний танець нареченої: як пройшло гучне весілля Ксенії Собчак

Торжество пройшло в готичному стилі

У п'ятницю, 13 вересня, в Москві відгриміло весілля російської телеведучої Ксенії Собчак і режисера Костянтина Богомолова.

Наречений і наречена дивували публіку як могли: прибули до ЗАГСу на похоронному катафалку з написом "поки смерть не розлучить нас", повінчалися в церкві, куди приїхали на кареті, а потім влаштували вечірку в готичному стилі.

На свято приїхало близько 300 друзів зіркової пари. Серед них чимало російських знаменитостей - співачка Земфіра, актриса Рената Литвинова, екс-дружина музиканта Сергія Шнурова, Матильда Шнурова, співак Дмитро Маліков, режисер Федір Бондарчук та інші.

Перший танець молодят пройшов під пісню "Сніг" Філіпа Кіркорова, яку свого часу йому дозволила співати Ірина Білик. До речі, "російський поп-король" особисто виконав її для новоспеченого подружжя.

Розважали публіку багато російських артистів, серед яких Микола Басков, Глюкоза, а також українська співачка Світлана Лобода.

Заспівали один для одного і молодята. Ксенія виконала пісню Ірини Алегрової "Привіт, Андрій", а виконання Костянтина довело Собчак до сліз.

Але цвяхом вечора став танець нареченої під хіт Ірини Алегрової "Увійди в мене". Собчак з'явилася на сцені в чорному плащі в оточенні молодих людей в головних уборах католицьких черниць і накидках. Потім всі танцюристи, в тому числі і Ксенія, скинули плащі і влаштували еротичне шоу.

Нагадаємо, що чутки про весілля Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова стали з'являтися через тиждень після того, як телеведуча розлучилася з чоловіком. З Максимом Віторганом журналістка прожила 6 років, за цей час у пари народився син Платон.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях