Лайм

У мережу потрапило архівне відео зі школяркою Кейт Міддлтон: такою дружину принца Вільяма ми ще не бачили

На кадрах ролика майбутньійгерцогині Кембриджській 11 років

У мережі показали рідкісне архівне відео, на якому Кейт Міддлтон грає в шкільному спектаклі. На кадрах ролика майбутньій герцогині Кембриджській 11 років.

Відеозапис з'явився на одній з фан-сторінок королівської сім'ї в Instagram. Кейт Міддлтон виконує роль і співає пісню Елізи Дуліттл Would not it be Loverly зі знаменитого мюзиклу "Моя прекрасна леді". Варто відзначити, що юна Кейт відмінно справляється з акторською майстерністю і співом.

За сюжетом проста і кілька грубувата квіткарка стає дамою з вищого світу. У цьому їй допомагає професор фонетики Генрі Хіггінс. П'єса багато в чому нагадує долю самої Міддлтон, яка зі звичайної дівчини перетворилася в дружину справжнього принца.

"Кейт завжди була дуже активна в області мистецтва і драми, і в результаті ми отримали кілька дуже чудових відео з того часу!" - свідчить підпис до ролика.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від The Cambridges (@teatimewiththecambridges)

  • У старших дітей герцога і герцогині Кембриджських почався новий навчальний рік. І якщо для 6-річного принца Джорджа він став третім, то 4-річна принцеса Шарлотта вперше переступила поріг школи. З нагоди важливої події в сім'ї британських монархів, Кенсінгтонський палац представив офіційний портрет дітей Кейт Міддлтон і принца Уільма.
  • У мережі показали рідкісну архівну фотографію, що датується 1988 роком. На ній зображені ще маленькі принци Вільям і Гаррі, а також їх мама - принцеса Діана.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях