Лайм

Джамала заговорила про поповнення в родині і паузі в кар'єрі

Співачка мріє про велику сім'ю

Популярна українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала має намір піти у творчу відпустку, щоб присвятити всю себе чоловікові й синові.

Про це знаменитість розповіла в програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна". Співачка зізналася, що їй важко дається розлука з маленьким Еміром-Рахманом.

"Зараз, наприклад, я дуже сумую, коли їду у відпустку або в тури - довго не бачу свого Еміра. І я думаю, що це основний момент, який мене дійсно турбує. Але брати його з собою не можу, тому що для нього це важко", - зазначила Джа.

Пауза в кар'єрі співачці потрібна не тільки для того, щоб не пропускати, як росте її первісток - Джамала планує народити ще одного малюка. Артистка давно мріє про велику сім'ю і на одній дитині зупинятися не збирається.

"Я думаю, що зроблю перерву для того, щоб знову народити. Ми будемо з радістю чекати поповнення, тому що мені дуже хотілося б мати велику сім'ю. Наприклад, у моєї мами в сім'ї було 7 дітей, а у тата 2 - він і сестра", - додала співачка.

Цього року Джамала відзначає 10-річчя на сцені, до цієї дати співачка випустила збірку кращих своїх пісень. Зараз артистка готується до туру, в рамках якого відвідає 10 українських міст.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Джамала

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях