Лайм

Зірка фільму "Назад у майбутнє" прогулявся Києвом: куди сходив Крістофер Ллойд

В Україну актор прилетів зі своєю молодою коханою

Американський актор Крістофер Ллойд, який зіграв дока Брауна в трилогії "Назад в майбутнє", вперше приїхав в Україну. Він став спеціальним гостем Comic Con Ukraine 2019, який стартував у Києві 21 вересня. Перед зустріччю з фанами кіноактор прогулявся столицею.

Знімками з прогулянки зірка із задоволенням поділився на своїй сторінці в Instagram. "Насолоджуюся кожним моментом в Києві. З нетерпінням чекаю зустрічі з моїми фанатами на Comic Con Ukraine", - написав Ллойд.

В Україну Крістофер прилетів не один, а зі своєю молодою коханої Лізою, з якої він заручився в 2016 році. Закохані в рамках свого візиту до Києва відвідали Успенський Собор.

Як стало відомо раніше, ще одним спеціальним гостем фестивалю цього року став американський актор Денні Трехо ( "Мачете", "Діти шпигунів"). Кінолиходія в Україні зустрічав актор і художній керівник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов. Цілою компанією зірку бойовиків зустріли ще в аеропорту і провели до готелю.

Нагадаємо, Comic Con Ukraine 2019 пройде на Арт-заводі "Платформа" 21 і 22 вересня. У минулому році фестиваль відвідали понад 20 000 фанатів, серед яких поціновувачі коміксів, анімації, кінематографа, відеоігор і літератури.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях