Лайм

Maruv розповіла, чому з радістю покинула Танці з зірками-2019

22 вересня співачка виконала останній танець на проекті

Підсумки 5 випуску шоу "Танці з зірками-2019", згідно з якими проект покинула епатажна співачка Maruv та її партнер Jay, нітрохи не засмутили виконавицю. Навіть навпаки, порадували.

Про це Maruv розповіла в особистих Instagram-сторіз. Як зазначила співачка в коротких роликах, тепер у неї з'явиться можливість повернутися до "нормального життя".

"Прошу вас не засмучуватися, тому що я дуже рада. Я так втомилася! Цей місяць був такий важкий, не було жодного вихідного, я майже не спала, - розповіла співачка, подякувавши шанувальникам за підтримку. - У нас з Жекою сьогодні був останнє дихання. Я йду щаслива, тому що я нарешті доробила справи з альбомом, зробила свою арт-виставку, я займуся нормальним життям, повернуся до музики, до того, що я дуже люблю".

Нагадаємо, одна з найбільш неординарних і обговорюваних учасниць програми та її партнер Jay для 5 ефіру шоу підготували нестандартний номер і танець стрип. Пара отримала доволі непогану оцінку від членів журі - 23 бали, в свою чергу, глядачі оцінили учасників дещо інакше. За підсумками смс-голосування, пара опинилася в зоні ризику разом з Dzidzio та Яною Цибульської, проте поступилася суперникам і покинула проект.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях