Лайм

Фото Катерини Кухар з'явилося на сайті Vogue: тепер усі говорять, що вона прикрасила відомий журнал

Чи це правда? І так, і ні

Фото української балерини та судді проекту "Танці з зірками" Катерини Кухар з'явилося на сайті італійської редакції глянцю Vogue, про що одразу ж заговорили ЗМІ. Більшість заголовків стверджують, що знаменитість "прикрасила" іменитий журнал. Чи це правда? І так і ні.

Автор знімка - український фотограф Вадим Яцун, профіль (портфоліо) якого також можна відшукати на сайті італійського глянцю. У ньому, власне, і опублікована фотографія балерини. Подібних профілів на сайті журналу сотні, в кожному з них - авторські фотографії віртуозів з усього світу. Авторів, чиї роботи схвалив відомий журнал. Очевидно, так там з'явився і знімок Катерини Кухар, який також стане частиною виставки Яцуна.

"Для реалізації проекту ми з Катериною вирішили не йти далеко від знайомих їй атрибутів: дзеркал і лебединою легкості <...> Побачивши результат, ми відразу ж зрозуміли, що ці фото потрібно розміщувати тільки в глянці світового рівня!" - розповів він в коментарі НВ.

"На такі зйомки я погоджуюся вкрай рідко і тільки в тому випадку, коли дуже довіряю людині, з якою працюю...", - в свою чергу поділилася балерина, яка також назвала італійців законодавцями моди і цінителями справжньої краси.

При цьому варто зауважити, що фотографія балерини не була опублікована ні в журналі, ні на його сторінках у соцмережах від імені самого Vogue, що анітрохи не применшує професіоналізму та вишуканості, з якими виконано роботу Вадима Яцуна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях