Лайм

День народження Майкла Дугласа і Кетрін Зета-Джонс: як пара зберегла міцний шлюб

Щоб стати ближче, парі акторів довелося пройти через складні випробування

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс народилися в один день: 25 вересня голлівудському акторові виповнилося 75 років, а його дружині - 50. Незважаючи на серйозний привід, подружжя вирішило відмовитися від гучного свята.

"Це важливий день, але оскільки зараз ми переїжджаємо, а наші діти поїхали на навчання, ми зробили невелику перерву, - пояснив Дуглас своє рішення виданню Page Six. - Ми починали планувати велику вечірку, а потім зрозуміли, що це занадто клопітно, і ми могли б зробити це іншим разом. Тому все пройде тихо. У нас є кілька друзів, у яких день народження в той же день. Ми збираємося піти на одну з їх вечірок і сховатися".

Парі іменинників не звикати зберігати в таємниці свої радощі й прикрощі: за 19 років шлюбу їм не раз доводилося відбиватися від папараці, що вивідували подробиці про хворобу Майкла і психічний розлад Кетрін.

Зета-Джонс перенесла болісний епізод біполярного афективного розладу, коли її чоловік у 2010 році пережив складну битву з раком горла IV стадії, а потім - гучний суд з першою дружиною Діандрою Лукер через доходи від сиквела фільму "Уолл-стріт". Коли проблеми, здавалося, залишилися позаду, Кетрін вирішила пройти лікування в психіатричній клініці.

"Я мучила свого чоловіка і всіх навколо своїми нервами і занепокоєнням, - говорила актриса виданню The Telegraph. - Коли у Майкла діагностували рак, я дійсно подумала, що перетворююся на ганчірку. Це відбувається з людьми весь час, але це все ще величезний шок. Картковий будиночок починає валитися, і ви розумієте: "Боже мій, це дійсно відбувається з нами". Мені ніколи не доводилося мати справу з чимось подібним раніше. Я не знала, що робити. Я думала, що у мене не вистачить емоційних ресурсів, щоб впоратися. Але дивно, звідки приходить сила - від сім'ї і друзів, від незнайомців, які нас підтримують".

Актриса щиро захоплювалася стійкістю свого чоловіка.

"Я озираюся назад і не можу повірити в силу, якою він володів. Він дуже конкретна людина. Як тільки йому поставили діагноз, він сказав: "Добре, що мені робити?" - згадує вона. - Лікування було дуже інтенсивним - хіміотерапія і променева терапія одночасно. Але він все ще зберігав своє почуття гумору. Він був дуже відкритий з дітьми. Ніяких секретів - вони пішли і побачили, що він лікується. Разом ми з усім впоралися. Це зробило нас ближче. Але я б нікому цього не побажала ".

Сам Дуглас охоче розповідає ЗМІ, що закохався в Кетрін з першого погляду, і точно знає, як зберегти шлюб в Голлівуді.

"Я думаю, що іноді ми сприймаємо найближчих людей як належне, і докладаємо більше зусиль заради незнайомців. Я завжди намагаюся пам'ятати, як мені пощастило, і яка вона незвичайна жінка. Я кожен день думаю про це з вдячністю", - сказав Дуглас в інтерв'ю US Weekly.

Він також розповів, як познайомився з Кетрін на кінофестивалі в Довілі в 1998 році.

"Я подивився на неї і промовив: "Кетрін, я стану батьком ваших дітей", - сказав він, додавши, що, оскільки тоді вони зустрілися вперше, його заява виглядала дивно. Проте пара одружилася у 2000 році, і сьогодні виховує дорослих сина і дочку. Саме так, як і передбачав Дуглас.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях