Лайм

Кетрін Зета-Джонс поділилася рідкісним фото з батьком чоловіка: скоро Кірку Дугласу виповниться 103 роки

Ось він, найстарший з нині живих зірок Голлівуду!

25 вересня Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас відсвяткували день народження: актрисі виповнилося 50 років, а її чоловікові - 75. Але замість звіту з вечірки або фотографій розкішних подарунків Кетрін опублікувала в Instagram фотографію зі свекром Кірком Дугласом.

"Минулого вечора вечеряли з татком", - написала актриса. На фото вона ніжно обіймає 102-річного актора, відомого за ролями у фільмах "Жага до життя" (1956) і "Спартак" (1960). 9 грудня Кірку Дугласу виповниться 103.

За життям Кетрін Зета-Джонс в Instagram стежать 2,8 млн фоловерів. Фанатам актриси видалася рідкісна можливість побачити одного з останніх живих представників "Золотої епохи Голлівуду".

Син Кірка Майкл Дуглас також недавно публікував фото з батьком. Він обрав їх спільний знімок 1969 року, зроблений на зйомках фільму "Привіт герою".

Кірк Дуглас виріс в бідній сім'ї з батьками-іммігрантами і шістьма сестрами. У 1946 році він дебютував у фільмі "Дивна любов Марти Айверс", і вже у 50-х перетворився на провідну зірку серйозних драм, вестернів і військових фільмів. За свою кар'єру актор знявся в більш ніж 90 стрічках.

Після того, як Кірк Дуглас ледь не помер під час аварії вертольота в 1991 році, а потім переніс інсульт у 1996 році, він зосередився на своєму духовному і сімейному житті. У день свого 99-річчя актор пожертвував колосальні 15 млн доларів на будівництво центру догляду за людьми з хворобою Альцгеймера, а на святкуванні його 100-річного ювілею в 2016 році були присутні близько 200 осіб.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях