Лайм

Зробили все за тиждень: Приходько поділилася подробицями підготовки до весілля

Всі організаційні клопоти співачка взяла на себе

Українська співачка Анастасія Приходько, яка на початку вересня зіграла весілля, розповіла, як проходила підготовка до важливого дня в житті кожної дівчини.

У програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" артистка зізналася, що всі організаційні клопоти вона взяла на себе. Підготовка до торжества пройшла максимально гладко і в найкоротші терміни.

"Ми за тиждень все зробили. Куди ми не приїдемо - все виходило з першого разу: організація, покупка ікон, замовлення банкету, запрошення. Я дуже рада, що це все у мене вийшло, тому що організацію я взяла на себе", - розповіла Приходько.

Нагадаємо, що Анастасія та Олександр офіційно зареєстрували свій шлюб ще в 2013 році. Розпис пройов скромно, в спортивних костюмах. Через два роки співачка народила чоловікові сина Гордія. І тільки через 6 років подружжя вирішило зіграти повноцінне весілля з вінчанням у церкві.

У минулому році пара була на межі розлучення, подружжя не жило разом два місяці. Щоб зберегти шлюб Анастасії довелося поміняти свій вибуховий характер.

"Я його дуже люблю і йду на компроміси, на які ніколи не йшла. Це не мовчати, не ображатися сильно і надовго. Я хочу бути кращою і розуміти свого чоловіка, тому що будь-які відносини будуються на взаєморозумінні. Потрібно іноді поступатися, робити кроки назад", - говорить співачка.

  • Українська співачка Ассоль (справжнє ім'я - Катерина Гуменюк) назвала вартість весільної сукні, в якій сказала "так" своєму коханому, бізнес-аналітику Артему Тараненко.
  • Учасник гурту ZBSband, який переміг в дев'ятому сезоні вокального проекту "Х-фактор" на каналі СТБ, Владислав Онищенко одружився. Обраницею співака стала російська акторка, знайома багатьом по серіалу "Універ", Анастасія Іванова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.