Лайм

Рікі Мартін чекає на четверту дитину

У великій родині поп-співака очікується поповнення

47-річний поп-співак Рікі Мартін і його 35-річний чоловік Джван Йосеф очікують на поповнення в родині. Видання Mirror повідомляє, що радісною новиною Мартін поділився під час благодійної вечері в рамках кампанії за права людини у Вашингтоні.

Ріки, який у шлюбі зі шведським художником виховує дев'ятимісячну дочку і двох близнюків, вийшов на сцену і схвильовано подякував свїй родині.

"Моя сім'я тут... Мій чоловік Джван, я люблю тебе. Мої прекрасні близнюки, Валентино і Маттео, вони теж тут. Я люблю тебе всім серцем, ти моя сила, ти надихаєш мене кожного дня, мотивуєш мене продовжувати робити те, що я роблю. А ви, хлопчики, чудові діти. ви приголомшливі. Я люблю вас", - сказав Мартін.

Потім співак повідомив, що його маленька дочка Люсія зараз перебуває вдома з бабусею, а вони, тим часом, повинні зробити важливе оголошення: "Ми чекаємо дитину".

Новина викликала гучне "ура" із залу, а співак додав: "Я люблю великі родини".

Напередодні Нового року-2019 Рікі здивував шанувальників, оголосивши в Instagram про те, що вони з Джваном стали батьками прекрасної і здорової дівчинки Люсії Мартін-Йосеф.

"І її брати, і Джван, і я шалено полюбили нашу дитину і вдячні за те, що можемо почати цей 2019 рік з найкращим подарунком, який могли отримати", - написав Рікі.

Нагадаємо, що Мартін вступив у шлюб з художником Джваном Йосефом у 2018 році. Про їх зв'язок ЗМІ вперше заговорили у 2016 році, тому пара, недовго роздумуючи, заявила про заручини.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях